1. HABERLER

  2. Çiçek Hoca'yı kaybettik
Çiçek Hoca'yı kaybettik

Çiçek Hoca'yı kaybettik

Gölbaşı Kız Meslek Lisesi Müdüresi Çiçek Gündoğdu (56) mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

A+A-

Gölbaşı Kız Meslek Lisesi Müdüresi Çiçek Gündoğdu (56) mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Milli Eğitim bünyesinde çeşitli okullarda öğretmen ve idarecilik yaptıktan sonra 34 yıllık meslek hayatını Gölbaşı Kız Meslek Lisesi Müdürü olarak sürdüren Çiçek Hoca için görev yaptığı Gölbaşı Kız Meslek Lisesi önünde öğrencileri, meslektaşları ve ilçemizdeki kamu kurumları yönetici ve personelinin katıldığı bir tören düzenlendi.

Çiçek Hoca'nın son yolculuğuna uğurlandığı törene Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı , İlçe Emniyet Müdürü Cafer Tozluoğlu ve personeli, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin yanı sıra, yüzlerce öğrencisi, öğretmen arkadaşları ve aile efradı katıldı.

Karanfil ve gözyaşlarıyla uğurlandı

Sevecen, saygılı ve çalışkan kişiliğinin yanı sıra, yıllarca Milli Eğitim bünyesinde yaptığı başarılı hizmetler nedeniyle kendisine sonsuz teşekkürlerini sunan Kaymakam Şevket Cinbir'in konuşmasının ardından karanfil ve gözyaşlarıyla omuzlara alınan Çiçek Hoca'nın naaşı defnedilmek üzere memleketi Keskin'e uğurlandı.

Bu haber toplam 11681 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum