1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CUMHUR İTTİFAKI, GÖLBAŞI’NIN MUHTARLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU
CUMHUR İTTİFAKI, GÖLBAŞI’NIN MUHTARLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI, GÖLBAŞI’NIN MUHTARLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhur ittifakı'nın Gölbaşı bileşenleri kahvaltı programında mahalle muhtarlarıyla  bir araya geldi. 

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan Lale, Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltı programında mahalle muhtarlarıyla  bir araya geldi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek konuşmasında, “Ben her konuşmama başlarken ailem diyerek başlıyorum. Çünkü biz kocaman bir Gölbaşı ailesiyiz. Mahalle muhtarlarımızla, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla geceli gündüzlü çalışıyoruz ilçemiz için. Ramazan Bayramı’nda üç gün boyunca tüm muhtarlarımın evini gezdim. Bunu yapan tek belediye başkanıyım. Annemin elini öptüm yola çıktım, sizlerle beraber oldum. Azıyla çoğuyla biz bir aileyiz. Yapacaklarımı, yaptıklarımı anlatmayacağım. Cumhur İttifakı’nın gücüyle yaptık bu hizmetleri, bu ittifakın belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Burası stratejik bir ilçe, savunma sanayisine öncülük yapan bir ilçeyiz, ASELSAN burada. Muhtarlarımla her gün bir aradayız. Sizlerden almış olduğum güçle çalışıyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bunları da beraber yapacağız. Yanımızda Jülide Hanım bakanlık da yapmış bir isim, kapısı gönlü her zaman bize açık. Mevlüt Hocam zaten bizim siyasi büyüğümüz, ilçemizde emeği olan bir ağabeyimiz, ilçe başkanlarımız da her zaman yanımızda. Muhtarlarımız zaten Cumhur İttifakı’na desteklerini her zaman belirtiyor. İyi ki beraber görev yapıyoruz.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Mevlüt Karakaya konuşmasında, “Özellikle seçim sonrası sizlere teşekkür ziyaretleri yapacağız, biraz öteleme söz konusu oldu. Türk Milleti tarafından meclis dağılımı belirlendi. Cumhurbaşkanlığı çok az bir farkla, tekrara gitmek durumunda kaldı. Bu sonuçlar bir şeyi çok net biçimde ortaya koydu. Millet İttifakı iki şeyle ortaya çıktı, birincisi biz eski sisteme tekrar döndüreceğiz dediler, ikincisi de Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığından uzaklaştırmaktı. Küresel destekçileriyle bunu yapacaklarını söylediler. Biz Cumhurbaşkanlığı sistemine milletin desteğiyle geçtik. Yürütmeyi de yasamayı da doğrudan millet seçiyor. Milletin iradesine saygı duymayan bir muhalefetle karşı karşıyayız. 14 Mayıs’ta Türk Milleti yine Cumhur İttifakı’nı tercih etti. Muhalefetin önerisi, parlamenter sisteme geçiş önerisi yine iflasa uğradı. Ciddi bir farkın olması önemli ikinci turda. İçeriye, dışarıya mesaj açısından bu çok önemli.” dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, “Mevlüt Bey’le beraber olunca tam olarak Ankara’da olduğumu hissettim. İkimiz de bu seçimler sonrası artık Ankara milletvekiliyiz. Geçmişten gelen güzel bir hukukumuz var. Omuz omuza, birlikte 1. Bölgemize güzel hizmetler yapacağız. Ankara’ya zaten Cumhur İttifakı olarak çok önem veriyoruz, siz de biliyorsunuz. Hayırla, başarıyla, hizmetlerle beş seneyi tamamlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık seçim dönemi. Meclis sonuçları bizler için sürpriz olmadı. Cumhur İttifakı olarak yine milletimizin teveccühünü kazandık. Milletimiz istikrardan yana olmuştur hep. İkinci turda da böyle olacaktır.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.