1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirel: Sokağa bile çıkamıyoruz
Demirel: Sokağa bile çıkamıyoruz

Demirel: Sokağa bile çıkamıyoruz

Çeşme'ye giden Volkan, Emre, Uğur, Selçuk ve Özer yaşananlardan dolayı oldukça sıkıntılı...

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını çok moralsiz bir şekilde sürdüren Sarı-Lacivertli futbolcular, teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği 5 günlük izin sonrası kendilerini Çeşme'ye attı. Fakat yapılan tatil bile futbolculara adeta zehir olmuşa benziyor.

TATİLDEN BİR ŞEY ANLAMADIK

Eşleri ile birlikte Çeşme'de bulunan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı yaşanan gelişmelerin özel yaşantılarını çok etkilendiğini söyledi. Yıldız futbolcular, futboldan çok uzaklaştıklarını ve bu nedenle yaptıkları tatilden bile hiçbir şey anlamadıklarını ifade ediyorlar.

HİÇ DİNLENEMEDİK Kİ

Çok zor bir durumda olduklarını söyleyen futbolcular, "Tatil yapıyor gibi görünüyoruz ama şu anda futbol oynamayı yeğlerdik. Futbol düşünmemiz gereken zamanda futbol düşünemiyoruz. Bu çok rahatsız edici" ifadesini kullandılar. Önümüzdeki günlerde Milli Takım'ın çok önemli maçlarının da bulunduğunu söyleyen Fenerbahçeli futbolcular, "Ne beynimizi he de vücudumuzu dinlendirebildik" diye dert yandılar.

EMRE: FUTBOLU KONUŞALIM

Takımın tecrübeli isimlerinden Emre Belözoğlu da, "Eylül ayında Kazakistan ve Avusturya maçları var ama kimse futbolu konuşmuyor. Bu durum beni çok fazla üzüyor. Eğer 2014 Dünya Kupası'na katılırsak Milli Takım forması giymek isterim" açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1513 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.