1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Deniz Özgür Görgülü MHP'den başvuru yaptı
Deniz Özgür Görgülü MHP'den başvuru yaptı

Deniz Özgür Görgülü MHP'den başvuru yaptı

Gölbaşı'nın genç iş adamlarından Şövalye Restoran işletmecisi Deniz Özgür Görgülü  turizm alanındaki tecrübelerini hizmete dönüştürmek için MHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. 

A+A-

MHP’de belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları sürüyor. Gölbaşı'nın genç iş adamlarından Şövalye Restoran işletmecisi Deniz Özgür Görgülü  turizm alanındaki tecrübelerini hizmete dönüştürmek için MHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. 
Başvurusunu yapan Deniz Özgür Görgülü şu ifadeleri kullandı;
TECRÜBELERİMİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUM
Güzel Gölbaşı’mıza hizmet etmek, meslek hayatımdaki tecrübelerimi belediye meclisine taşımak amacıyla gönül verdiğim siyasi partim MHP’den Gölbaşı  Belediyesi Meclis Üyesi olmak için başvuruda bulundum. Ülkem, milletim, partim ve ülküm için çok çalışmaya, verilen her görevi layıkıyla yapmaya daima hazırım

BU KUTLU GÖREVE HAZIRIM
Bu kutlu ve zor görevi yapmaya Allah'ın izniyle hazırım. Zorlu yol diyorum çünkü seçilmiş bir MHP’li olmak çok çalışmayı, azami dikkat göstermeyi, milletin malını, canını, namusunu korumayı, kollamayı gerektirir. MHP’li olmak zulme, hırsızlığa, rüşvete, talana yalana karşı dimdik durmayı, haksızlığa asla rıza göstermemeyi gerektirir. Bu yol zorlu bir yoldur ancak inanıyorum ki bunun üstesinden gelecek bilgi ve deneyime, milletime ve ilçemin menfaatlerine  sahip çıkacak ülkü ve şahsiyete sahibim. 

50508768_10219006073892010_8301017055440666624_o.jpg

Bu haber toplam 5466 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler