1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Deniz Özgür Görgülü MHP'den milletvekili aday adayı oldu
Deniz Özgür Görgülü MHP'den milletvekili aday adayı oldu

Deniz Özgür Görgülü MHP'den milletvekili aday adayı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 28. Dönem Ankara milletvekilli aday adaylığını açıklayan isimlerden biri de genç iş insanı Deniz Özgür Görgülü oldu.

A+A-

Gölbaşı iş dünyasının yakından tanıdığı Şövalye Restoran’ın işletmecisi ve sahibi Deniz Özgür Görgülü, MHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Önceki dönemlerde MHP’de siyaset yapan Deniz Özgür Görgülü, “Dünya’nın yeniden şekillendiği, Türkiye’miz üzerine oynanan oyunların hızlanarak devam ettiği günümüzde; oyunları bozmak her alanda gelişmiş bir ülke olarak geleceği Türkiye Yüzyılı olarak inşa etmek, amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Bilge liderimizin emrinde değerli Ankaralı hemşerilerimizle iç içe yük omuzlamak için göreve talibiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.  

Başvurusunu yapan Görgülü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'yı da ziyaret etti.

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.