1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. DOĞAL GAZINA KAVUŞAN VATANDAŞLARDAN RAMAZAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR
DOĞAL GAZINA KAVUŞAN VATANDAŞLARDAN RAMAZAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

DOĞAL GAZINA KAVUŞAN VATANDAŞLARDAN RAMAZAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Gölbaşı Belediyesi’nin girişimleriyle birçok kırsal mahalleye doğal gazları bağlandı. Doğal gaz sayesinde daha konforlu bir yaşama kavuşan vatandaşlar Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

A+A-

Ramazan Şimşek’in Gölbaşı Belediye Başkanlığı göreve gelmesiyle başlattığı doğalgaz seferberliği sayesinde vatandaşlar ihtiyaçlarını daha modern bir şekilde karşılama imkânı buldu. Isınma, barınma ve kişisel ihtiyaçların karşılanmasının temelinde yer alan doğal gaz, Gölbaşı’nın en uzak mahallerinde vatandaşlarla buluşturuldu.

Yapılan çalışmalar sayesinde şu ana kadar Oyaca, Çayırlı, Subaşı, Dikilitaş, Gökçehöyük, Yağlıpınar, Yurtbeyi, Yaylabağ, Ballıkpınar, Velihimmetli, Topaklı, İkizce, Karagedik, Günalan, Ahiboz mahallelerinde vatandaşlar doğal gazlarına kavuştu. Birçok mahallede ise çalışmalar devam ediyor.

Evlerine doğal gazın bağlanmasıyla yaz kış anında sıcak suya kavuşan, odun kömür derdi biten, evinin her odası aynı sıcaklıkta olan vatandaşlar daha konforlu bir yaşam şansı buldu. Vatandaşlar ayrıca mutfak tüpü, odun ve kömür fiyatlarında büyük artış yaşandığını, doğal gazın maliyet açısından bütçelerine katkı sağladığını ifade etti.

Sobadan çıkan dumanların oluşturduğu hava kirliliğinden de kurtulan vatandaşlar, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti.

Muhtarlar ise doğal gazın gelmesiyle kırsal mahallelerden kente göçün azaldığını belirtti.

“Kömür ve benzeri yakıtlarla ısınmanın dönemi geçti”

Göreve geldiği ilk günden itibaren daha modern bir Gölbaşı için çalıştığının altını çizen Başkan Ramazan Şimşek “ Doğal gaz artık lüks değil temel ihtiyaç. Merkez-kırsal ayırımı kalmadı. Hava kirliliği yaratan kömür ve benzeri yakıtlarla ısınmanın dönemi geçti. Tüm mahallerimizi doğal gazlarına kavuşturmak için girişimlerimiz devam ediyor. İnşallah kırsal mahallerimizin tamamını doğal gaza kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir yaşam sunmak için gecemizi gündüzümüze kattık, katmaya devam edeceğiz” dedi.

Doğal gaz götürülen mahallelerde asfalt yama çalışmaları ise tamamladı.

Bu haber toplam 3356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.