1. HABERLER

  2. 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde mest eden Neşet Ertaş türküsü
'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde mest eden Neşet Ertaş türküsü

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde mest eden Neşet Ertaş türküsü

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin yeni bölümü dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Dizinin dün akşam ki bölümüne, Kerim'in hapishanede dinlediği "Kirpiğin kaşına değdiği" zaman adlı türkü damgasını vurdu.

A+A-

Kerim'in Fatmagül'e olan aşkı, Neşet Ertaş'ın türküsünde dile geldi. Hapishanede günlerini geçiren Kerim,bir an olsun bile Fatmagül'ü aklında çıkarmıyor. Hapishanede ki koğuş arkadaşının sazıyla birlikte söylediği "Kirpiğin kaşına değdiği zaman" türküsünü dinleyen Kerim, türküyü dinlerken Fatmagül'ün kendisini hapishanede ziyaret edişini ve el ele tutuşmalarını hayal etti.



Öte yandan, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisini izleyenler dün akşam, Kerim'in babası hakkında bilinmeyen bir gerçeği daha öğrendi. Kerim'in annesin sır dolu intiharı dün akşam yayınlanan bölümde açığa çıktı.

Birden bire ortaya çıkan Kerim'in babası (Serdar Gökhan) Ebe nine ile buluşarak, yıllardır saklı olan gerçekleri, Ebe Nine'ye anlattı. Kerim'in babası, Kerim'in annesini başka bir adama beslediği sevgi yüzünden terk ettiğini Ebe Nine'ye anlattı.

Kerim babasını kendilerini bırakıp gittiği için çok öfkelidir. Ancak babanın terk ediş nedeni ise bilinenden daha farklıdır. Kerim'in babası, başka bir adama duygu besleyen annesini terk eder ve yurt dışında yaşamaya başlamıştır. Ancak bu sırada Kerim'in annesi intihar etmiştir. Kerim ise gerçekleri hala bilmemektedir.

Dükkanla meşgul olan Fatmagül bir anda Kerim'den beklemediği bir telefon alır. Kerim Fatmagül'e bir hafta içinde ilk mahkemeye çıkacağını ve serbest kalacağı müjdesini verir. Fatmagül bu habere çok sevinir. Kerim'in özel izin almasında Kerim'in babasının rolü büyüktür.
Öte yandan Mustafa, Vural'ı öldürmenin pişmanlığı içindedir. Geceleri uyumayan Mustafa, zaman zaman Vural'ın kabrini ziyaret eder. Ancak son ziyaretinde Asu, Mustafa'yı Vural'ın mezarı başında yakalamıştır ve Mustafa'nın Vural'ı öldürdüğünü artık anlamıştır.

BEYAZ GAZETE

Bu haber toplam 3448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.