1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökçehöyük Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Mermerci, Çocuklar İçin Etkinlik Düzenledi
Gökçehöyük Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Mermerci, Çocuklar İçin Etkinlik Düzenledi

Gökçehöyük Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Mermerci, Çocuklar İçin Etkinlik Düzenledi

Gökçehöyük Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Mermerci, Çocuklar İçin Etkinlik Düzenledi

A+A-

Gökçehöyük Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Mermerci, seçim çalışmalarını sürdürürken, mahallede yaşayan çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi. Mermerci, 7'den 70'e herkese eşit hizmet anlayışıyla çıktığı bu yolda, çocukların da unutulmamasına büyük önem veriyor.

Mahallede yaşayan çocuklar, kendileri için düzenlenen tiyatro gösterilerini keyifle izlerken, tiyatro sonrası düzenlenen eğlence etkinliklerinde de doyasıya eğlendiler. Bu etkinlikte, çocukların mutluluğuna tanıklık etmek için BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak da katıldı. Koçak, çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayallerini dinledi.

Ayşe Mermerci, çocukların mutluluğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Çocuklarımızın neşesi ve geleceği bizim için çok önemli. Bu etkinlikle onların keyifli zaman geçirmesine katkı sağlamak, onların mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk." dedi.

Mermerci, çocukların geleceği için yapılan bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek, mahallede yaşayan herkesin katılımıyla çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.