1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak: Esnaf tramvayın kaldırılmasını dört gözle beklemektedir
Gökhan Koçak: Esnaf tramvayın kaldırılmasını dört gözle beklemektedir

Gökhan Koçak: Esnaf tramvayın kaldırılmasını dört gözle beklemektedir

Gökhan Koçak: Esnaf tramvayın kaldırılmasını dört gözle beklemektedir

A+A-

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, ilçede tartışmalara neden olan tramvay meselesiyle ilgili seçim vaadini açıkladı. Koçak, Cemal Gürsel Caddesi, Ankara Caddesi, Cumhuriyet Caddesi gibi Gölbaşı'nın merkezi caddelerinde trafik sorununa yol açan tramvayın kaldırılacağını ve esnafın otopark sıkıntısına acil çözüm bulacaklarını belirtti. Koçak'ın açıklamaları şu şekilde:

ESNAF TRAMVAYIN KALDIRILMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

"İlçemizde büyük bir otopark sıkıntısı yaşanmaktadır. Bu, hemen hepimizin karşı karşıya olduğu önemli bir problemdir! Cemal Gürsel Caddesi, Ankara Caddesi, Karanfil Caddesi gibi Gölbaşı'nın merkez caddelerinde trafik keşmekeş hâle gelmiş durumdadır. İnsanımız oturduğu sokağında, esnafımız iş yerinde bile aracını park edecek yer bulamıyor. Trafiğin yoğun olduğu caddelerimizden bir de tramvay hattının geçmesi, sorunu daha da çözümsüz hale getirmiştir. Merkezde yeterli sayıda otopark olmayışı, trafiği bir sorun haline getirmesinin yanında, esnafımızın da işlerini olumsuz anlamda etkilemektedir. Esnafımız da otopark sorununun bir an önce çözülmesini ve tramvayın trafiğin yoğun olduğu caddelerden kaldırılmasını dört gözle beklemektedir."

OTOPARK VE TRAFİK SORUNUNU ÇÖZMEYE KARARLIYIZ

Gölbaşı'nın kangren haline gelmiş otopark ve trafik sıkıntısını; gerek yeni otopark alanları oluşturarak, gerek imar değişikliği yaparak, gerekirse de kamulaştırma yolu ile mümkün olan en kısa sürede çözmeye kararlıyız. Trafik probleminin olmadığı bir Gölbaşı sözümüzdür."

Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.