1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak, Gölbaşı Karşıyaka Derneği'ni Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı
Gökhan Koçak, Gölbaşı Karşıyaka Derneği'ni Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı

Gökhan Koçak, Gölbaşı Karşıyaka Derneği'ni Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı

Gökhan Koçak, Gölbaşı Karşıyaka Derneği'ni Ziyaret Ederek Projelerini Paylaştı

A+A-

BBP'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, yerel seçim kampanyası kapsamında saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Koçak, bu kez Gölbaşı Karşıyaka Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyelerine seçim projelerini ve yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.

Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden biri olan Gökhan Koçak, halka daha yakın bir yönetim anlayışıyla biliniyor. Yerel seçimler için start veren Koçak, Gölbaşı Karşıyaka Derneği'ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Dernek üyelerine hitap eden Koçak, gerçekleştirdiği konuşmada seçim projelerini detaylarıyla paylaştı.

Ziyaret sırasında duygusal bir atmosferde geçen buluşmada Gökhan Koçak, "Gölbaşı'nın her mahallesini, herkesin yaşam kalitesini yükseltecek projelerle donatacağız. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, sizlerle el ele vererek Gölbaşı'nı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Koçak, özellikle altyapı, çevre düzenlemesi, kültürel etkinlikler ve gençlere yönelik projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Dernek üyeleri de sorularıyla ve önerileriyle katkıda bulunarak, Gökhan Koçak'a desteklerini belirttiler.

Gölbaşı Karşıyaka Derneği Başkanı ise, "Gökhan Koçak'ın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisinin samimiyeti ve projeleri, Gölbaşı için olumlu bir gelecek vaat ediyor. Biz de dernek olarak her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Gökhan Koçak, ziyaretin sonunda dernek üyelerine teşekkür ederek, Gölbaşı'nın birlikte daha güzel yarınlara ulaşacaklarına inancını vurguladı. Yerel seçim sürecinde halkla buluşmaya devam edecek olan Koçak, Gölbaşı için hayata geçireceği projelerle ilgili şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemeye devam ediyor.

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.