1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak: 'Hiç bir personelin ekmeğiyle oynamayız'
Gökhan Koçak: 'Hiç bir personelin ekmeğiyle oynamayız'

Gökhan Koçak: 'Hiç bir personelin ekmeğiyle oynamayız'

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, belediye çalışanlarına yönelik önemli bir mesaj verdi.

A+A-

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, belediye çalışanlarına yönelik önemli bir mesaj verdi. Koçak “Biz göreve geldiğimizde, siyasi görüşü ne olursa olsun hiçbir belediye çalışanımızı işten çıkarmayacağız. Biz işini hakkıyla yapan hiçbir çalışanımızın ekmeğiyle oynamayız, buna hakkımız da yoktur.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak işini hakkıyla yapan hiçbir belediye çalışanının endişe etmesine gerek olmadığını ifade ederek şu ifadeleri kullandı;

En kutsal değerlerden birisi de işçinin emekçinin emeğinin karşılığını hak ettiği zamanda hak ettiği şekilde almasıdır. Ben buna inanıyorum, buna değer veriyorum.

KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYIZ

Biz işini hakkıyla yapan hiçbir çalışanımızın ekmeğiyle oynamayız, buna hakkımız da yoktur. Belediye meclis üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde de belediye çalışanlarımızın yanında durduğuma tüm personel şahittir.

Göreve geldiğimizde kimsenin işinden endişe etmesine gerek yoktur. Huzurlu bir ortamda her çalışanın hak ettiği değeri göreceğine herkesin inanmasını istiyorum.

Bu haber toplam 1936 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.