1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak projelerini açıklamaya devam ediyor
Gökhan Koçak projelerini açıklamaya devam ediyor

Gökhan Koçak projelerini açıklamaya devam ediyor

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, seçim çalışmaları kapsamında Örencik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, seçim çalışmaları kapsamında Örencik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda mahalle Muhtarı Lokman Çakır ve mahalle dernek başkanı Arif Karapınar da hazır bulundu. Vatandaşlar, Koçak'a büyük ilgi gösterdi.

Koçak, toplantıda göreve gelmesi durumunda Gölbaşı'na yapacağı projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Karaoğlan ve Oğulbey Yağılıpınar mahallelerinde imarlı sanayi arsalarının bulunduğunu belirterek, yatırımcıları bu bölgelere çekerek istihdamı artıracaklarını söyledi. Bölgeye çevreyi kirletmeyen, bacasız fabrikaların yatırım yapmasını teşvik edeceklerini vurguladı. Ayrıca, savunma sanayi firmalarını da bu bölgelere çekmeyi hedeflediklerini ve firmalara altyapı konularında destek sağlayacaklarını dile getirdi.

Koçak şunları söyledi;

"Karaoğlan ve Oğulbey Yağılıpınar mahallelerinde imarlı sanayi arsaları bulunuyor. Bu arsaları değerlendirerek yatırımcıları buraya çekip istihdamı artırmak en önemli hedeflerimizden biri. Çevreyi kirletmeyen, bacasız fabrikaların bölgeye yatırım yapmasını sağlayarak istihdamı artıracağız. Özellikle savunma sanayi firmalarını da bu bölgeye davet edeceğiz ve altyapı konusunda gerekli destekleri sağlayacağız."

Koçak, Gölbaşı'ndaki okullardaki sınıf mevcudiyetinin 35-40 civarında olduğunu ifade ederek, eğitime önem verdiklerini ve yeni okullar kazandırmak için çalışacaklarını aktardı.Koçak "Eğitim bizim için çok önemli. Gölbaşı'ndaki okullarımızın sınıf mevcudiyeti 35-40 civarında. Bu durumu düzeltmek için yeni okulların kazandırılması için girişimde bulunacağız. Hemşehrilerimizin çocuklarının eğitimine büyük önem veriyoruz." dedi.

Misafirperverlik ve barınma konusuna da değinen Koçak, Gölbaşı'na belediye misafirhanesi ve konuk evi yapacaklarını ve üniversite kayıt dönemlerinde barınma sorununa çözüm olacaklarını belirtti. Koçak "Misafirperverlik ve barınma konusu da bizim için önemli. Gölbaşı'na belediye misafirhanesi ve konuk evi yaparak üniversite kayıt dönemlerinde ailelerin ve maddi durumu olmayan üniversite öğrencilerinin barınma sorununa çözüm olacağız." dedi.

Engelli aileler için de önemli bir projeleri olduğunu söyleyen Koçak, mola evleri adı altında engelli çocuklara bakım imkanı sağlayacaklarını ifade ederek "Engelli ailelerimiz için de düşündüğümüz bir proje var. Mola evleri adını verdiğimiz bu evlerde, engelli çocuklarımızı güvenle bırakabilecekleri bir ortam sağlayacağız." dedi. 

Gökhan Koçak son olarak "Sizlerin desteğiyle bu projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Gölbaşı'na daha yaşanabilir bir gelecek için birlikte çalışacağız." dedi. 

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.