1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak teşekkür ziyaretlerine başladı
Gökhan Koçak teşekkür ziyaretlerine başladı

Gökhan Koçak teşekkür ziyaretlerine başladı

Yerel seçimlerde yüzde 25'lik oy oranı ile Odabaşı'nın ardından ikinci olan Gökhan Koçak teşekkür ziyaretlerine başladı.

A+A-

Gölbaşı'nın yerel seçimlerinde CHP'nin adayı Yakup Odabaşı'nın kazanmasına rağmen, dikkat çeken bir isim Gökhan Koçak oldu. Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) adayı olarak seçimlere katılan Koçak, gönüllerin başkanı olarak nitelendirildi.

Uzun yıllardır Gölbaşı'nda benzeri görülmemiş bir başarı elde eden BBP, 5 meclis üyesi çıkararak ve 1 meclis üyesini de Büyükşehir'e göndererek önemli bir başarı elde etti. Kendi imkanlarıyla seçime giren BBP, büyük bir özveri ve çalışma ile seçimin gizli galibi olarak ayrıldı.

Seçimlerin ardından Gökhan Koçak, mahallelere, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Halkın gönlünde taht kuran Koçak, samimi ve içten ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

BBP'nin başarısıyla birlikte Gölbaşı'nda yeni bir dönemin kapılarını aralayan Gökhan Koçak, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Teşekkür ziyaretleriyle birlikte halkın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunan Koçak, vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Gölbaşı'nın yeni dönem siyasetine de yön verecek olan Gökhan Koçak, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilçenin daha da gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Bu haber toplam 2201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.