1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak'a bir destek de Kömüşini'den. Oğuzhan Namal başvurusunu yaptı
Gökhan Koçak'a bir destek de Kömüşini'den. Oğuzhan Namal başvurusunu yaptı

Gökhan Koçak'a bir destek de Kömüşini'den. Oğuzhan Namal başvurusunu yaptı

Gölbaşı Eski İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden Salih  NAMAL'ın oğlu Oğuzhan NAMAL, Gölbaşı Belediye  Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaparak siyasete ilk adımını attı.

A+A-

Oğuzhan NAMAL,  başvuru evrakını Büyük Birlik Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan ŞAHİN'e teslim ederken yaptığı açıklamada, siyasette gençlerin aktif görev almasının yaşadığımız şehrin inşası bakımından çok önemli olduğunu vurguladı.
Oğuzhan NAMAL, aday adaylığı başvurusunda "Niçin Gökhan Koçak'ın ekibinde yer almak istediniz?" sorusunu şu sözlerle cevapladı: "Gökhan Koçak, Gölbaşı'nda uzunca bir süredir marka olmuş bir isimdir. Gökhan Başkan, ahlakına, merhametine, samimiyetine, adalet anlayışına, hakkaniyetine ve liyakatine rakiplerinin bile olumsuz bir söz söyleyemeyeceği birisi. Allah'ın takdiri, Gölbaşılıların da oylarıyla belediye başkanımız seçilecek Gökhan Koçak, görevi boyunca sergileyeceği yönetim anlayışı ve şehrimize katacağı değer ile ülkemizde örnek gösterilecek bir belediye başkanı olacaktır. Gölbaşı'nın, Gölbaşı'nda yaşayan insanların seçecekleri bir ekip tarafından yönetilmesini istiyorum. Gökhan KOÇAK, Gölbaşı halkının hayallerini gerçekleştirebilecek bilgi birikimine, belediyecilik tecrübesine, enerjiye ve güç odaklarına boyun eğmeyecek cesarete sahip birisidir. Ben de bu ekibin bir parçası olmak istediğim için aday adaylığı başvurusunda bulundum."

Oğuzhan Namal Kimdir?

1998 doğumlu Oğuzhan  NAMAL, Ankara Üniversitesi Adalet Yüksekokulu ve Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Lisans programlarını bitirerek özel sektörde çalışma hayatına atılmıştır. Evlidir.

88f4105f-3d06-479e-863c-86a6dcc98399.jpg0a1bbdc2-a85f-4324-89d4-15e9cdf886e0.jpg

Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.