1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak’a oda başkanlarından ziyaret…
Gökhan Koçak’a oda başkanlarından ziyaret…

Gökhan Koçak’a oda başkanlarından ziyaret…

Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden Gökhan Koçak, Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

A+A-

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ve Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Burhan Karagöz, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya gelerek Gökhan Koçak'a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçak, yaptığı açıklamada, "Seçim Koordinasyon Merkezi'mize yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan'a, Gölbaşı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek'e, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut'a ve Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Burhan Karagöz'e teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, meslek odalarının öneminin altını çizerek, birlikte çalışarak Gölbaşı'na daha iyi hizmetler sunacaklarını belirtti.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ve Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Burhan Karagöz'ün destek ziyaretini değerlendiren Koçak, meslek odalarının yerel yönetimlerle işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Koçak, yaptığı açıklamada, "Meslek odaları, yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket ederek, şehirlerin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu anlamda, meslek odalarımızın görüşleri ve katkıları bizim için son derece değerlidir. Gölbaşı'nın her kesimini kucaklayarak, birlikte hareket ederek şehrimize daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Meslek odalarımızın desteği ve işbirliğiyle, Gölbaşı'nı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışacağız" dedi.

Bu haber toplam 1009 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.