1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak:'Herkesin başkanı olacağım'
Gökhan Koçak:'Herkesin başkanı olacağım'

Gökhan Koçak:'Herkesin başkanı olacağım'

Gölbaşı siyaset sahnesi, ittifak adayları arasında sıkışırken, umut ışığı Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olarak çıkan Gökhan Koçak oldu

A+A-

Gölbaşı siyaset sahnesi, ittifak adayları arasında sıkışırken, umut ışığı Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olarak çıkan Gökhan Koçak oldu. Samimiyeti, dürüstlüğü ve sıcakkanlılığı ile Gölbaşı'nın en sevilen simalarından olan Gökhan Koçak'ın adaylığıyla birlikte, "Gölbaşı İttifakı" da gönüllerde kurulmuş oldu. Aralık ayında adaylığı açıklanan Koçak, seçim çalışmalarına erkenden başlayarak, Gölbaşı'nın tüm mahallelerini karış karış geziyor ve vatandaşların büyük ilgisini topluyor.

Baba ocağı Hacılar Mahallesi'ni ziyaret eden ve hemşehrileriyle buluşan Gökhan Koçak, birlikte yönetim mesajı vererek şunları söyledi: "Ben Gölbaşı'nda doğdum, büyüdüm, yaşadım ve burada da öleceğim. Ben Gölbaşı'na aşığım. Gölbaşı'nın her karış toprağını ayrı seviyorum. Bizim mücadelemizde her partiden, her düşünceden insan var. Çünkü burası Gölbaşı İttifakı."

Koçak, ayrıca tüm belediye başkan adaylarının seçimlere bir parti çatısı altında gireceğini belirterek, "Biz de 2024 Mart ayında yapılacak seçimlere Büyük Birlik Partisi çatısı altında giriyoruz. Ama Gökhan Koçak'ı tanıyan herkes iyi bilir ki Gökhan Koçak siyasi parti ayrımı yapmaz. Siyasi parti rozetimizi çıkarıp herkesin belediye başkanı olacağız." şeklinde konuştu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir 1 kişi ve Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception görseli olabilir

Bir 2 kişi görseli olabilir

Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.