1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak'tan dar gelirliye 5 bin konut sözü var
Gökhan Koçak'tan dar gelirliye 5 bin konut sözü var

Gökhan Koçak'tan dar gelirliye 5 bin konut sözü var

Gökhan Koçak'tan dar gelirliye 5 bin konut sözü var

A+A-

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKHAN KOÇAK, DAR GELİRLİLER İÇİN SOSYAL KONUT PROJESİNİ AÇIKLADI

Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, kira fiyatlarının yükseldiği ve dar gelirli vatandaşları zor durumda bıraktığı bir dönemde, yönetimi devralmaları durumunda ilk uygulayacakları projenin sosyal konut projesi olacağını açıkladı. Koçak, belediyenin toplu konut alanında üreteceği ya da üretecekleri arsalar üzerine yapılacak olan 5 bin sosyal konutların, inşaat kalitesi ve uygun fiyatlarıyla tüm kamuoyunun takdirini kazanacağını belirtti.

Koçak, konutların taslak mimari ve mühendislik projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, görevi devralır almaz ilk hayata geçirecekleri projenin sosyal konut projesi olacağını vurguladı. Dar gelirli vatandaşların barınma sorununa çözüm getirecek olan bu projenin, Gölbaşı'nın sosyal dokusuna katkı sağlayacağına inandığını dile getiren Koçak, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli konutlara kavuşmaları için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Koçak, sosyal konut projesiyle ilgili detaylı bilgilendirme ve projenin hayata geçirilme süreciyle ilgili olarak kamuoyunu zamanında bilgilendireceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.