1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak'tan Dr.Şerafettin Tombuloğlu Lisesi sözü
Gökhan Koçak'tan Dr.Şerafettin Tombuloğlu Lisesi sözü

Gökhan Koçak'tan Dr.Şerafettin Tombuloğlu Lisesi sözü

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, eğitim alanında gerçekleştirecekleri projeleri kamuoyuyla paylaştı.

A+A-

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, eğitim alanında gerçekleştirecekleri projeleri kamuoyuyla paylaştı. Koçak, göreve geldiklerinde Gölbaşı'nda bir eğitim seferberliği başlatacaklarını belirtirken, Gölbaşı’nın tarihine ışık tutan ve yıkılan Dr.Şerasfettin Tombuloğlu Lisesi’ni aynı yerinde aslına uygun, modern bir mimari ile yeniden inşa edeceklerini taahhüt etti.

 YENİ OKUL BİNALARI İNŞA EDİLECEK

Gökhan Koçak, "Yönetimimize geldiğimiz ilk bir yıl içerisinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise binalarının inşaatına başlayıp en kısa sürede bitireceğiz." dedi.

-FEN LİSESİ, SPOR LİSESİ ve SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

-DR. ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİSESİ AYNI YERİNE İNŞAA EDİLECEK

Koçak, "Gölbaşı’nda eksikliğini duyduğumuz fen lisesi, sosyal bilimler lisesi ve spor lisesini ilçemize kazandıracağız. Bunların yanında tarihi özelliği olan ve bir neslin geçmişinde önemli yer tutan Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi’ni yıkılan yerinde aslına uygun, modern bir mimari ile yeniden inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

OKULLAR MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA DEVREDİLECEK

Gökhan Koçak, "Teknolojik donanımlı, modern bir mimari ile yapacağımız bu okulları yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredeceğiz." dedi.

OKULLARIN BAKIM VE GÜVENLİK İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Koçak, "İlçemizdeki bütün eğitim kurumlarımızın küçük bakım ve onarımlarının yapılmasını da biz üstleneceğiz. Aynı zamanda okulların yardımcı personel ve güvenlik görevlisi ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Okullarımıza temizlik ve hijyen malzemelerinin temininde yine belediye olarak destek olacağız." şeklinde sözlerine devam etti.

 

Bu haber toplam 1186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.