1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi hakkında çirkin iftira
Gölbaşı Belediyesi hakkında çirkin iftira

Gölbaşı Belediyesi hakkında çirkin iftira

Gölbaşı Belediyesi hakkında çirkin iftira

A+A-

Gölbaşı Belediyesi organizasyonuyla Gölbaşı’nın mahallelerinde yaşayan kadınlar Gölbaşı’nın değerlerini keşfetmeye devam ediyor.

Gölbaşılı kadınlar Gölbaşı Belediyesi’nin organizasyonuyla Tulumtaş Mağarası'nı geziyor, Nostaljik Tramvay'a biniyor, Mogan’da tekne turu yapıyorlar. Bugüne kadar Gölbaşılı 2 binin üzerinde kadın bu etkinlikten faydalanırken, Gölbaşının saklı değerlerini de görme imkanı buluyorlar.

Bu Pazar günü de Gölbaşılı kadınlara böyle bir etkinlik düzenlenirken, Gölbaşılı kadınlar için hazırlanan tekne turu Ankara’dan Gölbaşı’na gelen kimi ziyaretçileri kızdırdı. Ankara’dan tekneye binmek için gelen ziyaretçiler kızmakla da kalmayıp iftira yoluna gitti. Yılın 365 günü Gölbaşı Belediyesi’nin gezi teknesi Göktürk’ten bedava denebilecek kadar bir ücretle tekne turu yapma imkanı bulan Ankaralılar, tekne 1 saatliğine Gölbaşılı kadınlara tahsis edilince iftira yoluna bile gittiler.

Ankara’dan gelen bir ziyaretçi teknenin özel misafirlere tahsis edildiği iftirasına sarılarak, bir video çekip Başkent Ankara’da ki bir sosyal medya hesabına iftiralarla dolu videoyu yolladı. Oysa ki Ankara’dan gelen ziyaretçinin bahsettiği ‘tekne özel misafirlere tahsis edildi’ dediği kişiler ise Gölbaşılı kadınlarımızdı.

 Hal böyle olunca sosyal medya kullanıcıları da olayın aslını bilmeden Gölbaşı Belediyesi’ni eleştiri yağmuruna tuttu. Video içeriğini yayınlayan sosyal medya hesabı doğru bilgilerin paylaşılmasıyla birlikte videoyu da yayından kaldırdı.

Ankara’dan gelen ziyaretçinin özel misafirler dediği Gölbaşılı kadınlarımız da tekne gezisinde gönlünce eğlendiler.

Bu haber toplam 7007 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.