1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. GÖLBAŞI BELEDİYESİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
GÖLBAŞI BELEDİYESİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

GÖLBAŞI BELEDİYESİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşaması için sivrisinek larvaları ve haşerelerle mücadele kapsamında drone ile ilaçlama gerçekleştirdi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı bir ortamda yaşaması için yılın 365 günü çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bahar aylarının gelmesiyle ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Mogan Gölü kenarındaki sazlıklarda, sivrisinek larvaları ve haşerelerle mücadele kapsamında drone ile ilaçlama gerçekleştirdi.

Drone ile yapılan ilaçlama sayesinde ekiplerin ve araçların ulaşamadığı bölgelerde ilaçlama hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirildi. Drone ile yapılan ilaçlamayla yakıttan, ilaçtan ve zamandan tasarruf sağlandı.

Yapılan ilaçlama sırasında doğal yaşama zarar vermeyen ilaçlar kullanıldı.

 

“Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli”

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Bir seçim dönemi geçirdik. Ancak o dönem geride kaldı ve çalışmalarımıza hızla başladık. Gölbaşı alan olarak Türkiye’nin en geniş ilçelerinden biri ve hizmetlerin aksamaması lazım. Geldiğimiz ilk günden itibaren ekiplerimizle sahada yer almaya başladık. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Drone ile sivrisinek larvaları ve haşerelere karşı ilaçlama gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Çalışmaları devam ettireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.