1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. GÖLBAŞI BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM
GÖLBAŞI BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM

GÖLBAŞI BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ RAMAZAN ÖNCESİ DENETİM

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi fırınlar, pastane ve unlu mamuller imalathaneleri, manavlar ve marketlerde denetim yaptı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi fırınlar, pastane ve unlu mamuller imalathaneleri, manavlar ve marketlerde denetim yaptı.

Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların sağlığı ve güvenliğini göz önünde bulunduran Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; fırın, unlu mamuller, pastane, manav, market gibi işletmelerde hijyen ve gramaj denetimlerine başladı. Ekipler, gıda satışı yapan iş yerlerinde eksik gramaj kontrolü ve son kullanma tarihi denetimi yaparken vatandaş sağlığının korunmasına yönelik iş yerlerinin hijyen koşullarına olan uygunluğunu da denetledi.

Ramazan ayı başlamadan denetimlerde bulunan zabıta ekipleri, işletmelerin hijyen ve gramaj kontrollerinin yanı sıra depolar, çalışan personellerin dinlenme odalarına kadar her yerde inceleme yaptı. Ekipler, bazı eksikliklerin de kısa sürede giderilmesi için uyarıda bulundu.

Amacımız Vatandaşımızın Sağlığı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaptığı açıklamada, Ramazan öncesi özellikle gıda satışı yapılan yerlere yönelik denetimleri artırdıklarını söyleyerek “Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyeceğiz. Denetimlerdeki amacımız vatandaşın sağlığını korumak.” dedi.

Başkan Şimşek, vatandaşların mübarek Ramazan ayını huzurlu bir ortamda geçirmesi için çalışmaların sürekli devam ettiğini vurguladı.

Bu haber toplam 987 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.