1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi’nde Revizyon: Müdürlüklerde Yeni Atamalar
Gölbaşı Belediyesi’nde Revizyon: Müdürlüklerde Yeni Atamalar

Gölbaşı Belediyesi’nde Revizyon: Müdürlüklerde Yeni Atamalar

Gölbaşı Belediyesi’nde Revizyon: Müdürlüklerde Yeni Atamalar

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediyenin çeşitli müdürlüklerinde önemli bir revizyona imza attı. Yapılan değişikliklerle müdürlüklerde yeni atamalar gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürü Mustafa Aydınlı, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, Temizlik İşleri Müdürü Pehlül Eraslan, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne getirildi. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü olarak görev yapan İlhami Aslanoğlu ise Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne atandı. Kırsal Hizmetler Müdürü Mustafa Karagöz, Tesisler Müdürlüğü’ne atanırken, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Erturgut Yavuz atandı.

Afet İşleri Müdürü Sami Emre, Yazı İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özkan, Afet İşleri Müdürlüğü’ne getirildi. Park ve Bahçeler Müdürü Yasin Köse ise Fen İşleri Müdürlüğü’ne mühendis olarak atandı.

EN GÖZDE MÜDÜRLÜKLER O  İSME EMANET

Gölbaşı Belediyesi’nin en önemli müdürlükleri arasında yer alan Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ise Etimesgut Belediyesi’nden Gölbaşı Belediyesi’ne atanan Burak Aksel müdür olarak görevlendirildi.

Bu haber toplam 12545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.