1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMASI
GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMASI

GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMASI

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Selametli Mahallesi’nde yeni yol açma çalışması yaptı. İlçenin dört bir yanında asfalt serim ve stabilize çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşın gündelik hayatını kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu en üst seviyeye çıkarmak için tüm mahallelerde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

 

Bu kapsamda yol, asfalt ve kaldırım gibi bir dizi çalışma yürüten Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiriyor.

 

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de ihtiyaçlara yönelik hareket eden ekipler, Selametli Mahallesi’ne yeni yollar açıp, stabilize çalışması yaptı. Ekipler, doğal gaz ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda da iş makineleriyle düzenlemeler gerçekleştirdi.

 

“Ulaşımı rahatlatacak çalışmalarımız devam ediyor”

 

Mesai sınırı gözetmeksizin vatandaşların modern yollarda, güven altında seyahat edebilmeleri için çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ulaşım ağını genişletmek ve geliştirmek için yoğun mesai harcıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Selametli Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmaları sürüyor. Ulaşımı rahatlatacak birçok çalışmamız Gölbaşı’nın dört bir yanında devam ediyor. Gölbaşımız için gece gündüz çalışmaya, halkımızın hayatını kolaylaştırmak için her ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 6890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum