1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi’nden Ücretsiz Kurslar
Gölbaşı Belediyesi’nden Ücretsiz Kurslar

Gölbaşı Belediyesi’nden Ücretsiz Kurslar

Sosyal belediyecilikte sınır tanımayan Gölbaşı Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşıladığı...

A+A-

Sosyal belediyecilikte sınır tanımayan Gölbaşı Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşıladığı; hobiden meslek edindirmeye, kişisel gelişimden güzel sanatlara, müzikten dramaya, yabancı dilden pilates vb. spor dallarına uzanan 25’ten fazla kursu Kızılcaşar ve Zübeyde Hanım Kültür Merkezlerinde her yaştan ilçe sakinine ücretsiz olarak sağlıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşılı kadınlara gelir kapısı da olan Kadın Üretim Kooperatiflerini ve Kültür Merkezlerinde ücretsiz olarak verilen çocuklar için İngilizce, yetişkinler için sanat, yemek, spor, hobi dalları başta olmak üzere birçok dalda kurs gören kursiyerleri ziyaret ederek sohbet etti. Kursiyerler tarafından memnuniyetle karşılanan ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Kursiyerlerimiz boş zamanlarını daha güzel ve verimli bir şekilde değerlendirirken, katılım belgelerine de sahip olabiliyorlar. İyi bir fırsat sunan kurslarımız devam ediyor, herkesin katılımını bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.