1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı İYİ Parti’de Lütfü Yılmaz ismi ön plana çıkıyor.
Gölbaşı İYİ Parti’de Lütfü Yılmaz ismi ön plana çıkıyor.

Gölbaşı İYİ Parti’de Lütfü Yılmaz ismi ön plana çıkıyor.

Gölbaşı İYİ Parti’de Lütfü Yılmaz ismi ön plana çıkıyor.

A+A-

Geçtiğimiz seçimlerde CHP ile ittifak yapan İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener, 31 Mart seçimlerinde ittifak olmayacağını duyurmuştu. Karar ardından il ve ilçelerde belediye başkanlığı için İYİ Partili isimler çalışmalarını başlatırken, Gölbaşı İYİ Parti’de Lütfü Yılmaz ismi ön plana çıkıyor.

AKŞENER’DEN YILMAZ’A TAM DESTEK

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı iken İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in işyerin ziyaret etmesi ve ziyaretin ardından istifası istenerek kulüp başkanlığını bırakan Lütfü Yılmaz, İYİ PARTİ’ye katılmış ve parti rozetini İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener bizzat takmıştı. Meral Akşener Lütfü Yılmaz’a olan desteğini göstermek için Lütfü Yılmaz’ı işyerinde bir kez daha ziyaret ederek “Bu duruma sebep olanlardan Allah razı olsun” sözleriyle Lütfü Yılmaz’a açık destek vermişti.

İYİ PARTİ’YE GÖLBAŞI’NDA İVME KAZANDIRDI

2 Nisan 2021’den beri İYİ PARTİ’de can başla çalışan, yapılan il mitinglerinde Meral Akşener’i yalnız bırakmayan Lütfü Yılmaz’ın partiye katılışı İYİ PARTİ’ye Gölbaşı’nda da bir ivme kazandırdı. Gölbaşı’nda gezmedik sokak, cadde bırakmayan sürekli halkın ve esnafın içinde olan Lütfü Yılmaz hem gençliğin verdiği enerji hem de vizyonuyla Gölbaşı’nda siyasetinde yeni bir soluk oldu.

GÖLBAŞI’NI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İYİ PARTİ’de belediye başkan adaylığında güçlü isimlerden birisi olan Lütfü Yılmaz, yaptığı çalışmalarla da dikkat çekiyor. Gölbaşı’nın dört bir yanını karış karış gezerek hem gönül alıyor hem de İYİ PARTİ’den başkan aday adayı olduğunu dile getiriyor.

BİR GÜN PAZARDA, BİR GÜN ESNAFIN YANINDA

Yerel seçim çalışmaları kapsamında bir gün pazarda, bir gün esnafların içinde olarak her gün halkın içinde olan Lütfü Yılmaz, gece gündüz demeden yoğun bir çalışma sergilerken vatandaşların ev sofralarına da konuk oluyor. Geniş bir destek kitlesine sahip olan Lütfü Yılmaz, Gölbaşı ve Türkiye’nin geleceği için çalışacaklarını söyleyerek, seçmenlerden destek istiyor.

LÜTFÜ YILMAZ İSMİ ÖN PLANDA

Hem seçmenlerden hem de parti içinden aldığı destek ile Lütfü Yılmaz’ın İYİ PARTİ Belediye Başkan Adayı olması halinde Gölbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri alabileceği kulislerde konuşuluyor. Lütfü Yılmaz’ın İYİ PARTİ’deki adaylık başvuru sürecinin başlaması ile birlikte Belediye Başkan Adaylığını açıklaması bekleniyor.

untitled-1-005.jpg

Bu haber toplam 2879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.