1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı sproculardan büyük başarı
Gölbaşılı sproculardan büyük başarı

Gölbaşılı sproculardan büyük başarı

Gölbaşı'lı Sporcular 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında WAKO Kickboks Dünya Kupası'nda 6 Madalya Kazandı

A+A-

5-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve 42 ülkeden 5000 sporcunun katıldığı WAKO Dünya Kupası Şampiyonası'nda Gölbaşı'lı sporcularımız büyük başarılara imza attı.

Yakub Alperen Kaysi, Gençler 54 kg Full Contact branşında Dünya Kupası Şampiyonu olurken, Seyfettin Yücel Türkkolu Gençler Full Contact branşında Dünya Kupası 3.sü, İbrahim Türkoğlu Büyükler +91 kg K-1 Rules branşında Dünya Kupası 3.sü, Antrenör Şenol Kaysi ise Veteranlar 63 kg Point Fighting ve Light Contact branşlarında Dünya Kupası 3.sü olarak bronz madalya kazandılar. Ayrıca, WAKO 1. Uluslararası Akdeniz Şampiyonası'nda Alpaslan Eraslan, Büyükler 60 kg K-1 Rules branşında 2. olarak gümüş madalya elde etti.

Kulüp başkanı ve Kickboks Milli Takım Antrenörü Şenol Kaysi yaptığı açıklamada, "Sporcularımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, bu anlamlı günde 1 Altın, 1 Gümüş ve 4 Bronz madalya kazandılar. Biz bu madalyalarımızı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, şehitlerimize, gazilerimize ve yüce Türk milletine armağan ediyoruz. Türk gençliği ve sporcuları daima Atatürk'ün izinde yürüyecek, muasır medeniyetlerle yarışacak ve hep zirvede olacaktır. Milli mücadele ruhu her daim dimdik ayaktadır," dedi.

Ayrıca, milli sporcumuz Yakub Alperen Kaysi'nin 23 Ağustos-01 Eylül 2024 tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak olan Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda Türk Milli Takımımızı temsil etme hakkı kazandığını belirten Kaysi, sporcularımızı tebrik ederek gözlerinden öptüğünü ve kendilerine destek olan herkese, Dünya Kupası'nda sponsor olan MAYAFED Eskişehir İl Temsilcisi Sn. Sönmez Işık'a teşekkür ettiğini ifade etti.

Bu haber toplam 4227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.