
Gölbaşı'na Dev Yatırım
Faaliyet hayatına 2002 yılında Ostim Sanayi Sitesinde başlayan Waterbox - Su Kutusu hem üretim yapacağı hem de eğitim çalışmaları yapabilecek yer olarak gördükleri Gölbaşı'na 10 milyon TL'lik yatırım yaptılar.
Türkiye'nin en büyük su arıtma makinelerei imalthanesi olarak yeri alan fabrikanın açılışında firmanın ülke genelindeki tüm temsilcileri ile birlikte üst düzey davetliler yer aldı.
Su Kutusu Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ermiş, gazetecilere tesisi gezdirirken üretim sahaları ve ürettikleri 8 farklı ürünün kullanım alanları hakkında geniş bilgi verdi.
10 bin metrekare alana kurulu olan tesisde tüm malzemeyi kendilerinin ürettiğini ve üretim modellerinin tamamının panteni aldıklarını açıklayan Ermiş, son aylarda basının üzerine düşmesi ile ortaya çıkan paketlenmiş su sıkandalarının ardından iş kapasitelerinde büyük oranda artış olduğuna değindi.
Yaşanan bu sürneç içerisinde Çin olmak üzere Uzak Doğudan ithal edilen kalitesi belirsiz su arıtma cihazlarının git gide yaygınlaştığı dönemde iç piyasaya hakim olmak ve vatandaşları tamamen yerli üretim olan waterbox ile tanıştırmak için kendi tanıtım organizasyonları ile ciddi çalışmalar yaptıklarını da konuşmasında ifade eden Emre ermiş, yeni tesis ile güçlerine güç kattıklarını ve 2013 yılında üretmilerini 5 katına çıkararak önce yurt genelinde her iş yerinde ürünlerinin olmasını sağlayacaklarını daha sonra ise yurt dışına yoğunlaşacaklarını açıkladı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.