1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'na et entegre tesisi müjdesi
Gölbaşı'na et entegre tesisi müjdesi

Gölbaşı'na et entegre tesisi müjdesi

Başkan Şimşek, yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verirken dönem vaatlerinden  ‘Et Entegre Tesisi’nin de yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi çalışmaları ve gündeme dair birçok konu hakkında gazetecilerle sohbet ederken, döneminde yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi verdi.

-GÖLBAŞI’NA ET ENTEGRE TESİSİ MÜJDESİ

Başkan Şimşek, yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verirken dönem vaatlerinden  ‘Et Entegre Tesisi’nin de yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Gölbaşı hayvancılığına büyük bir katkı sağlayacak ve Gölbaşı’nın kalkınmasında etkili bir rol oynayacak olan Et Entegre Tesisi’nin Türkiye’nin en moderni olacağını söyleyen Şimşek, Haziran ayında tesisin yapımına başlayacaklarını ifade ederken, tesiste kullanılacak makine ekipmanları için de yüzde 60 hibe alacaklarını söyledi. Başkan Şimşek alacakları hibe ile Gölbaşı Belediyesi’nin bütçesinden bir para çıkmayacağını ifade ederken, yapılacak tesisin Gölbaşı’nda hayvancılığın gelişmesine büyük katkı sağlayacağını açıkladı.

HAYVANCILIK GELİŞECEK GÖLBAŞI KAZANACAK

Başkan Şimşek et entegre tesisinin kurulması ile birlikte çevre il ve ilçelerin büyükbaş ve küçükbaş kesimlerinin bu tesiste yapılacağını ifade ederken, modern et entegre tesislerine sahip yerlerin  kalkınmasında önemli bir rol oynadığını dile getirdi. Tesisin Gölbaşı’nın ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Şimşek, ilçedeki hayvancıların kesim için artık başka yere gitmeyeceğini zamandan ve maliyetten tasarruf yapacağını söyledi.  

Bu haber toplam 2339 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.