1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'na Genç Belediye Başkan Aday Adayı
Gölbaşı'na Genç Belediye Başkan Aday Adayı

Gölbaşı'na Genç Belediye Başkan Aday Adayı

Gölbaşı'nda AK Parti'nin son dönemde yetiştirdiği genç ve dinamik siyasetçilerinden Yusuf Teceren, siyasi kariyerine bir adım daha ekleyerek Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

A+A-

Daha önce AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı ve halen AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunan Teceren, parti içindeki yetki ve sorumluluklarını başarıyla yerine getirerek dikkatleri üzerine çekmişti.
Yusuf Teceren, Ak Parti İlçe Başkanlığına başvurarak Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Teceren, gençliğin enerjisi ve dinamizmiyle Gölbaşı'na daha fazla hizmet etmek amacıyla bu önemli adımı attığını belirtti. Teceren, siyasete olan katkılarının ve partisine duyduğu bağlılığın bir sonucu olarak, Gölbaşı'nda daha güzel günler için adaylık sürecine girdiğini ifade etti.
GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Aday adaylığı başvuru evraklarını, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'a teslim eden daha sonra da Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ülkü Efe Demirhan’ı da ziyaret eden Yusuf Teceren, bu süreçte parti disiplinine ve hiyerarşisine olan saygısını da göstermiş oldu. Teceren, aday adaylığı sürecinde partililerin ve Gölbaşılı hemşehrilerinin desteklerine talip olduğunu belirterek, birlikte daha güçlü ve hizmet odaklı bir Gölbaşı için çalışmaya hazır olduğunu söyledi.
Teceren “Gençlik enerjisiyle, dinamik bir bakış açısıyla Gölbaşı'nı daha ileriye taşıyacak projelerle yola çıkıyorum" dedi. Teceren, mahalle temsilciliği ile başladığı siyasi kariyerine AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı ve AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerle devam ettiğini ve bu süreçte edindiği deneyimlerle Gölbaşı'na daha büyük katkılar sağlamayı hedeflediğini belirtti. Genç yaşına rağmen görevlerindeki başarılarıyla dikkat çeken Teceren, "Bugüne kadar üstlendiğim görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde oldum. Gölbaşı'nın dinamizmini ve potansiyelini değerlendirerek, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba sarf edeceğim" dedi.
GÖLBAŞI İÇİN EN İYİSİNİ HEDEFLİYORUZ
Teceren, bu süreçte partisi ve ilçe halkının desteğine güvendiğini belirterek, "Gölbaşı için en iyisini hedefliyoruz. Yol arkadaşlarımızın ve hemşehrilerimizin destekleriyle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Yusuf Teceren'in Belediye Başkan aday adaylığı, Gölbaşı'ndaki siyasi arenada heyecan yaratırken, yerel seçimlere yönelik beklentileri de artırmış durumda. Teceren'in adaylık süreci, AK Parti'nin Gölbaşı'nda genç ve yetenekli isimlere verdiği önemi de bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu haber toplam 2190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.