1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'na Yepyeni Bir Soluk: Gökhan Koçak'ın AHİ Ticaret Merkezi 
Gölbaşı'na Yepyeni Bir Soluk: Gökhan Koçak'ın AHİ Ticaret Merkezi 

Gölbaşı'na Yepyeni Bir Soluk: Gökhan Koçak'ın AHİ Ticaret Merkezi 

Gölbaşı'na Yepyeni Bir Soluk: Gökhan Koçak'ın AHİ Ticaret Merkezi 

A+A-

Gölbaşı'nın geleceğine dair heyecan verici bir proje gün yüzüne çıkıyor! Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, ilçenin ticari ve sosyal hayatını canlandıracak bir projenin müjdesini verdi: Gölbaşı AHİ Ticaret Merkezi.

Gökhan Koçak, Gölbaşı'nın köklü ticari geçmişi ve geleneğini göz önünde bulundurarak yola çıktıklarını belirtiyor. "Gölbaşı'mızın ekonomik alanda gelişmesi ve ilerlemesi bizim önceliklerimiz arasındadır" diyen Koçak,sözlerini şöyle sürdürdü;

Gölbaşı'nın geleceğine yönelik heyecan verici bir projeyi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gölbaşı'nın ekonomik potansiyelini güçlendirmek ve ilçemizi daha da ileri taşımak için Büyük Birlik Partisi olarak bir adım daha atıyoruz: Gölbaşı AHİ Ticaret Merkezi.

Gölbaşı'nın ticari hayatının köklü geçmişine ve geleneklerine sadık kalarak yola çıktık. İlçemizin ekonomik olarak gelişmesi ve ilerlemesi, bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu nedenle, ticaretin kalbinin attığı bir merkez inşa etmek için harekete geçiyoruz.

AHİ Ticaret Merkezi, sadece bir ticaret mekanı olmanın ötesinde, ilçemizin sosyal hayatını canlandıracak bir merkez olacak. Burada, toplantı ve konferans salonlarından çocuk oyun alanlarına, el sanatları atölyelerinden kıraathanelere kadar herkesin ihtiyacına cevap verecek birçok imkan sunacağız.

Özellikle yöresel ürünlerin sergileneceği satış reyonlarıyla, Gölbaşı'nın yerel ekonomisine de katkı sağlayacağız. Amacımız, ilçemizi cazibe merkezi haline getirerek, burada yaşayan herkesin yaşam kalitesini artırmak ve ilçemizin adını daha da ileriye taşımak.  Birlikte, Gölbaşı'nı daha yaşanabilir, daha dinamik ve daha ileri bir noktaya taşıyacağız. 

Bu haber toplam 851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.