1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’nda Kandemir Ve Aksoy’un Seçim Çalışmaları Sürüyor
Gölbaşı’nda Kandemir Ve Aksoy’un Seçim Çalışmaları Sürüyor

Gölbaşı’nda Kandemir Ve Aksoy’un Seçim Çalışmaları Sürüyor

Gölbaşı İYİ Parti Belediye Bakan Adayı Fehmi Kandemir beraberinde İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Üzeyir Lokman Aksoy ile birlikte 31 Mart yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı İYİ Parti Belediye Bakan Adayı Fehmi Kandemir beraberinde İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Üzeyir Lokman Aksoy ile birlikte 31 Mart yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Karaali Mahallesine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Kandemir ve Aksoy Gölbaşı için yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Fehmi Kandemir, 31 Mart’ta seçimleri kazanacaklarını söyleyerek bu konuda iddialı olduklarını kaydetti. Yerel seçimlerden Gölbaşı’nda zaferle çıkacaklarını bildiren Kandemir “Biz yeniyiz eski değiliz. Daha önce gelip geri dönmüyoruz. Biz diyoruz ki en iyi hizmeti biz yaparız. Gölbaşı’nı en iyi biz yönetiriz. Biz yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Yapacaklarımızı konuşacağız. Bugün insanlarımız açlık sınırının altında yaşıyor. Emekli, çiftçi, öğrenci herkes perişan. İnşallah biz bunların hepsine çözüm bulacağız. Gölbaşı'nda yaptıklarımızla ses getirmek zorundayız” dedi.

Gölbaşı Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Üzeyir Lokman Aksoy da  mahallelilerden oy istedi. Aksoy, seçilmesi durumunda Gölbaşı ilçesinin yararına olacak her projeye ‘evet’ diyeceğini söyledi. Başkan adayı Kandemir’in projelerini anımsatan Aksoy şöyle konuştu:

“Şehrin her semtine ulaşım sağlanacak. Metronun ilçemize gelmesi için her türlü öncülüğü yapacağız. İlçemizde ticareti canlandıracağız. Hayvan pazarı kuracağız. Sosyal konutları yapacağız, bunları sayısı bini bulacak. Emeklimiz ve öğrencilerimizin her gün 2 öğün yemek belediyemizden bedava olacak Gölbaşında hiç bir tane işsiz kimse kalmayacak.Eğer seçilirsem tüm bu projelere belediye meclisimizde evet diyeceğiz”

bb758369-7070-4a55-a1ea-d04ca74ca580.jpg

Bu haber toplam 918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.