1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda Şehit yakınları ve gazilere iftar
Gölbaşı'nda Şehit yakınları ve gazilere iftar

Gölbaşı'nda Şehit yakınları ve gazilere iftar

Gölbaşı Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenledi

A+A-

Gölbaşı Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenledi. Yemeğe, ilçedeki şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek ile  ilçe protokolü de katıldı.

Gölbaşı İlçe kaymakamı Erol Rüstemoğlu, yaptığı açıklamada, "Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz, milletimizin en kıymetli varlıklarıdır. Onların bize emaneti olan vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık, unutmayacağız. Bu yemeğimizle onların kıymetli varlıklarına bir nebze de olsa şükranlarımızı göstermek istedik" dedi.

Yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen ilçe protokolü de onların acılarını ve sevinçlerini paylaştı. Yemek sonrası, şehit aileleri ve gazilerin talepleri dinlendi ve kaymakamlık olarak, her türlü desteği sağlamaya devam edecekleri vurgulandı.

Gölbaşı Kaymakamlığı bu gibi etkinliklerin düzenli olarak yapılacağını belirtti ve şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1525 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.