1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda Şehitler İçin Anlamlı Buluşma
Gölbaşı'nda Şehitler İçin Anlamlı Buluşma

Gölbaşı'nda Şehitler İçin Anlamlı Buluşma

Gölbaşı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nde düzenlenen etkinlikte, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan'ın öncülüğünde şehitlerimiz için yemekli mevlid okutuldu.

A+A-

Gölbaşı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nde düzenlenen etkinlikte, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan'ın öncülüğünde şehitlerimiz için yemekli mevlid okutuldu. Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, Emniyet Müdürü Nail Akça, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP İlçe Başkanı Musa Şahin, BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin, şehit aileleri ve mahalle sakinleri etkinlikte yer aldı.

Katılımın yoğun olduğu programda, şehitlerimiz için düzenlenen mevlidin ardından dua edildi. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, "Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu etkinlikler, bir araya gelerek dayanışma içinde olmamızı sağlıyor. Birlikte yaşamak, acılarımızı paylaşmak önemli" dedi.

Etkinlikte konuşan diğer katılımcılar da şehitlerimizin önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Program, şehit aileleri, mahalle sakinleri ve katılımcıların birbirleriyle sohbet etmeleri ile sona erdi.

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.