1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’nda Şehitler İçin Mevlid Programı
Gölbaşı’nda Şehitler İçin Mevlid Programı

Gölbaşı’nda Şehitler İçin Mevlid Programı

Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’nde mevlid programı gerçekleştirildi.

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakam Refiki Ejder Şahin, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça; Cuma namazı sonrası şehitleri anmak üzere düzenlenen Mevlid programında, Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ziyaret sırasında şehit ve gazilerin fedakârlıklarını anarak, "Şehitlerimiz, vatanımızın birlik ve bütünlüğü için canlarını feda ettiler. Gazilerimiz vatan aşkıyla gazi oldular. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi unutmamak, her zaman yanlarında olmak boynumuzun borcudur. Bugün burada onların aziz hatıralarını yaşatmak, dualarla anmak için bir aradayız. Onların bize bıraktığı bu değerli mirası gelecek nesillere aktarmak, ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugün buralarda çalışıp rahatça yaşayabiliyorsak onların sayesinde" dedi.

 

Bu anlamlı buluşmada, şehitlerin ve gazilerin fedakârlıklarına olan minnet ve şükran duyguları bir kez daha dile getirildi.

 

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.