1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı’nın dört bir yanında Gökhan Koçak Coşkusu!
Gölbaşı’nın dört bir yanında Gökhan Koçak Coşkusu!

Gölbaşı’nın dört bir yanında Gökhan Koçak Coşkusu!

Gölbaşı'nın dört bir yanında sürdürülen seçim çalışmaları kapsamında, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

A+A-

Gölbaşı'nın dört bir yanında sürdürülen seçim çalışmaları kapsamında, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, Hacımuratlı, Şafak Mahallesi , Selametli Şehit Emrah Mahallesi, Tulumtaş Mahallesi, Akarsu ve Yeşilçam (Oyaca) Mahalleleri ile Gölbaşı Ahiboz Sanayi Sitesi ve İncek Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gönülden gelen bir seçim coşkusuyla karşılanan Gökhan Koçak, bölge halkına projelerini ve vizyonunu aktardı. Esnaf ziyaretleri sırasında samimi diyaloglar kuran Koçak, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı.

BBP'NİN DİNAMİK ADAYI KOÇAK, GÖLBAŞI'NA YENİLİK GETİRİYOR!

Gölbaşı'nın her mahallesinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarıyla dikkat çeken Gökhan Koçak, "Gölbaşı'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Her mahallemizde, her esnafımızla buluşarak Gölbaşı'nın nabzını tutuyoruz.  Gölbaşı’nın bir ucundan diğer bir ucuna kadar herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla, Gölbaşı'nı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız." dedi.

GÖLBAŞI AHİBOZ SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU!

Sanayi ve iş dünyasının kalbinin attığı Ahiboz Sanayi Sitesi'nde de seçim çalışmalarını sürdüren Koçak, sanayi esnafı ile bir araya gelerek Gölbaşı'nın ekonomik potansiyelini değerlendirdi. Sanayi ve ticaretin canlanması için atılacak adımları paylaşan Koçak, esnafın da beklentilerini de dinleyerek çözüm önerilerini sundu.

GÖKHAN KOÇAK: "GÖLBAŞI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ!"

Gölbaşı'nın geleceği için var güçleriyle çalışacaklarını belirten BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, "Gölbaşı'nın her köşesini, her mahallesini düşünerek projeler üretiyoruz. Halkımızla birlikte Gölbaşı'nı daha yaşanabilir, daha modern bir kent haline getireceğiz. Bizim için her bir vatandaşımızın görüşü önemlidir. Seçim çalışmalarımızı sürdürerek, Gölbaşı'nı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 2122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.