1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. GÖLBAŞI’NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ
GÖLBAŞI’NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ

GÖLBAŞI’NIN KIRSAL MAHALLELERİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin kırsal mahallelerinde mıntıka temizliği yaptı. Ekipler yollar, camiler ve meydanları pırıl pırıl yaptı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin daha temiz bir Gölbaşı  için çalışmalarını aralıksız sürüyor. Ekipler Gölbaşı’nın kırsal mahalleleri Karacaören, Gölbek, Çeltek, Akörençarşak,  Emirler, Çimşit, Bezirhane, Selametli ve Mahmatlı mahallelerinde mıntıka temizliği yaptı. Yollar, muhtarlıklar, camiler ve meydanlarda koordineli şekilde temizlik çalışması yürütüldü.  Yollar çalı süpürgeleri ve vakumlu yol süpürme araçlarıyla temizlendi. Yol kenarındaki otlar belediye ekipleri tarafından biçildi.

 

Gölbaşı için özveriyle gece gündüz çalışıyoruz”

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, göreve geldikleri gün başlattıkları temizlik seferberliğini sürdürdüklerinin altını çizerek “Ekiplerimiz sadece merkezi mahallemizde değil kırsal mahallelerde de temizlik çalışmalarına devam ediyor. Daha temiz ve ferah bir Gölbaşı için özveriyle gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız çevremizi temiz tutmak ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Gölbaşı bırakmak” dedi.

Bu haber toplam 4003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.