1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hacı Karagöz'den Gökhan Koçak'a tam destek
Hacı Karagöz'den Gökhan Koçak'a tam destek

Hacı Karagöz'den Gökhan Koçak'a tam destek

Gölbaşı’nın sevilen isimlerinden olan ve ilçe siyasetinin en etkili isimleri arasında yer alan İYİ Parti Meclis Üyesi Hacı Karagöz BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak’a destek olduğunu resmen açıkladı.

A+A-

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak’a destek günden güne büyüyor. Gölbaşı’nın sevilen isimlerinden olan ve ilçe siyasetinin en etkili isimleri arasında yer alan İYİ Parti Meclis Üyesi Hacı Karagöz BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak’a destek olduğunu resmen açıkladı.

Daha önce iki dönem Ak Parti’de belediye meclis üyeliği görevi yapan ve son olarak 2019 yılından itibaren İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Hacı Karagöz  BBP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Başkan Adayı Gökhan Koçak’ı ziyaret ederek açık desteğini verdi.

KARAGÖZ'DEN KOÇAK'A  DESTEK

SKM’de Hacı Karagöz ve partililerle birlikte iftar yapan Gökhan Koçak, 2014-2019 arasında Hacı Karagöz ile aynı dönem Belediye Meclis Üyeliği görevini yaptığını kaydeden Gökhan Koçak, Hacı Karagöz’ün kendisine ve ekibine verdiği destekten dolayı mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu ifade ederek kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

DÜRÜST VE SEVİLEN BİR İSİM

Hacı Karagöz ise yaptığı konuşmada Gökhan Koçak’ın dürüst ve sevilen bir isim olduğuna dikkat çekerken “Ben bugün buraya Gökhan Koçak’a Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığı sürecinde destek vermeye geldim. Gökhan Koçak dürüst sevilen bir isim ve bu işi başaracağına da canı gönülden inanıyorum. İnşallah Allah yardımcısı olur. Tüm Gölbaşı halkının ve sizlerin sayesinde bu seçimin alınacağına inanıyorum.” Dedi.

VATANDAŞ GÖKHAN KOÇAK’A KENDİSİ ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

Sahada diğer adayların aksine Gökhan Koçak’la ilgili pozitif bir algı olduğunu ve vatandaşın Gökhan Koçak’a sanki kendisi adaymış gibi sahada çalıştığını ve oy istediğini gördüğünü kaydeden Karagöz “ Herkes sanki kendisi adaymış gibi Gökhan Koçak’a oy istiyor ve çalışıyor. Allah muvaffak eylesin.” Dedi.

321dd0e0-3831-4907-8dc2-456f48a08c0c.jpg7eef0df5-107f-458b-8961-556a6fb181e7.jpg6812da2a-d593-4c70-b46e-99767c6a1bcf.jpg

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.