1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İşçi dostu Başkan Şimşek'ten emekçilere bayram jesti
İşçi dostu Başkan Şimşek'ten emekçilere bayram jesti

İşçi dostu Başkan Şimşek'ten emekçilere bayram jesti

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten bayram öncesi işçilere ödeme jesti geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan ayını Gölbaşılarla bir araya gelerek ev ziyaretleri, çay sohbetleri, iftar ve sahur programlarıyla geçirdiklerini belirtti

Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini temenni eden Başkan Şimşek, belediye personellerinin Toplu İş Sözleşmesi’nden doğan farklarının bayram öncesi hesaplara yatacağını açıkladı. Çalışma arkadaşlarına bir müjde bir de tavsiye verdiğinin altını çizen Başkan Şimşek, personelleri yerel esnafa yönlendirme amaçlarında olduklarını da vurguladı. Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da şimdiden kutlayan Başkan Şimşek, şu açıklamalarda bulundu: 

 “Kıymetli Hemşehrilerim; Ramazan ayında her akşam bir araya gelerek; ev ziyaretleri, çay sohbetleri, iftar ve sahur programlarıyla sizlerle birlikte oluyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Bizler, bu mübarek ayda hem ibadetlerimizi yapıp hem de huzur içerisinde bir araya gelirken tüm işlerini aksatmadan yapan, gece gündüz demeden Gölbaşımız için alın teri döken çalışma arkadaşlarımızı da unutmadık. Bu mübarek ayda ilçemizin her köşesinde çalışan personellerimize bayram öncesi bir müjde vermek istiyorum. Toplu İş Sözleşmesinden doğan üç aylık farkları, bayram öncesi çalışma arkadaşlarımızın hesaplarına yatırıyoruz. En düşük 9.500 TL olmak üzere, yatırılan bu farklarla yol arkadaşlarımızın güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Gölbaşı için çalışan, Gölbaşı’mıza hizmet eden değerli ve vefakar personellerimizin hesabına geçecek olan toplamda 9.5 milyon TL ile Gölbaşı esnaflarımıza da katkı sağlamalarını diliyorum. Gölbaşı ailemiz olarak sağlık ve afiyetle erişeceğimiz nice bayramlarımız olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bu haber toplam 1574 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.