1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte Arda'yı G.Saray'dan ayıran şarkı
İşte Arda'yı G.Saray'dan ayıran şarkı

İşte Arda'yı G.Saray'dan ayıran şarkı

Arda Turan'ı Galatasaray'dan koparan 6 neden.

A+A-

Arda'nın 3.5 milyon Euro veren Galatasaray yerine 2.5 milyon euro teklif eden Atletico Madrid'i tercih etmesinin en önemli nedeni beklediği değeri görmemesi ve aldığı tepkiler var. VATAN Gazetesi'nden Gökmen Özdemir bu sorunun cevabını yanıtladı.

5 YILDA KAYBI 2,5 MİLYON EURO

Bonuslar ve maç başlarıyla birlikte Arda’ya G.Saray 3.5 milyon Euro teklif etmişti. Arda ise yılda 2.5 milyon Euro’ya A.Madrid’e gitmeyi kabul etti. Yani 5 yılda kaybı 2.5 milyon Euro. Ayrıca menajerleri de bununla orantılı olarak daha az para kazanacak.. Menajeri Ahmet Bulut daha önce Emre Belözoğlu ve Okan Buruk’u Inter’e bedelsiz götürdüğü için G.Saray camiasından tepki çekmişti..

Peki Arda para için gitmediyse neden ayrıldı.

1- Diyarbakır (11 Nisan 2010) maçında ipler kopu.. G.Saray taraftarının yaptığı beste ve ona ettiği küfürler sonrası yuvasından kopmaya karar verdi.. O günden beri kulüp arıyordu.. Sonunda Atletico Madrid hem Arda’yı hem de G.Saray’ı tatmin etti.

Arda’ya yapılan bestede Sinem Kobal’a sinema kapattığı için sitem vardı.. Bir de o maçta Ali Sami Yen’de Arda’ya küfredildi..

2- G.Saray’da beklediği değeri göremediğini düşünüyordu.. Elano, Lincoln, Keita, Baros, Melo gibi yabancı Selçuk gibi yerli futbolculara ödenen paralar, Emre Belözoğlu, Nihat Kahveci gibi yurtdışından gelip yılda 3.5 milyon Euro kazanan futbolcuların varlığı Arda’nın sadece sözde değil ekonomik olarak da yıldızlaştırılmasını gerektiriyordu.. Arda kendi düşüncesinde bu değeri görmediğini hissetti..

3- Sinem Kobal ile yaşadığı ilişkide medya tarafından sürekli rahatsız edildiğini, ilişkisini normal insanlar gibi yaşayamadığından şikayet ediyordu.. Sürekli olarak magazin basınına manşet olması, katıldığı çorbacı açılışının bile Arda’ya zarar verecek şekilde lanse edilmesi Arda için bardağı taşıran damlalar oldu..

4- Sakatlığı sırasında takımın eski kaptanı Hakan Şükür’ün bile “Aslında sakat değil, oynamak istemiyor” demesi, Telegol’de pubis sakatlığının cinsel hayatına bağlanması da Arda Turan’ı kaçıran etkenlerdendi..

5- Takım içinde kaptanlığını içine sindiremeyenler vardı. Arda bunu biliyordu. Çünkü törenle kaptanlığı vermeden önce Haldun Üstünel, Adnan Polat’ın isteğiyle

6- futbolcu ile toplantı yapıp “Arda’yı kaptan yapmak istiyoruz, ne diyorsunuz?” dedi. Servet ve Sabri çok sıcak yaklaşmadılar. Arda bunu biliyordu ve üzülüyordu.

İŞTE ARDA’YI YUVADAN KOPARAN BESTE

Kimisi gece alemlerinde Kimisi sinema peşinde G.Saray ruhu yok hiçbirinde Düşmüşler paranın peşine Söyleyin sizden çok mu şey istedik Formanın hakkını verin dedik Biz 14 sene bekledik Sizin gibi ruhsuz görmedik

Bu haber toplam 2117 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.