1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İYİ Parti adayları Gölbaşı'nda seçim çalışması yaptı
İYİ Parti adayları Gölbaşı'nda seçim çalışması yaptı

İYİ Parti adayları Gölbaşı'nda seçim çalışması yaptı

İYİ Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Eşref Fakıbaba ve Kevser Ofluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı ilçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

A+A-

İYİ Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Eşref Fakıbaba ve Kevser Ofluoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı ilçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerine İYİ Parti Ankara İl Başkanı Danışmanı Lütfü Yılmaz ve 2019 Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy da eşlik etti.

İlk olarak Gölbaşı ilçesindeki bir alışveriş merkezini ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayları, burada esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen adaylar, çözüm önerileri hakkında bilgi verdiler. Daha sonra ilçedeki birçok işyerini ziyaret eden Fakıbaba ve Ofluoğlu, vatandaşlarla da görüştü.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Danışmanı Lütfü Yılmaz, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "İYİ Parti olarak seçim çalışmalarımız kapsamında Gölbaşı ilçemizdeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. İYİ Parti olarak halkımızın yanındayız." dedi.

Gölbaşı merkezinde yapılan ziyaretlerin ardından İYİ Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Eşref Fakıbaba ve Kevser Ofluoğlu Selametli mahallesinde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. 

Bu haber toplam 2403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.