1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karşıyaka Mahallesi'nde Muhtar Adayı Gülay Candemir'den Yenilikçi Projeler
Karşıyaka Mahallesi'nde Muhtar Adayı Gülay Candemir'den Yenilikçi Projeler

Karşıyaka Mahallesi'nde Muhtar Adayı Gülay Candemir'den Yenilikçi Projeler

Karşıyaka Mahallesi'nde muhtar adayı olarak gösterilen Gülay Candemir, kadın muhtar adayı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

A+A-

Candemir'in projeleri arasında Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapılacak ve mahalle sakinlerine yönelik eğitici öğretici kurslar düzenlenecek.

Candemir'in öne çıkan projelerinden biri "Askıda İş" projesi. Bu proje kapsamında, işsiz gençlerin istihdam edilmesi için işverenlerle iş arayanlar arasında bir köprü oluşturulacak ve alt yapı çalışmaları başlatılacak.

Ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla da girişimlerde bulunacak olan Candemir, pazar yerinin düzenlenmesi için çalışma yapılacağını belirtti. Ayrıca, pazarın kurulduğu günlerde özel servislerin kaldırılması ile ilgili çalışmalar yapılacak.

Mahalle sakinlerinin ekonomik katkı sağlamaları ve kendi ürünlerini pazarlamaları için düzenlenecek kermesler de Candemir'in projeleri arasında yer alıyor.

Candemir ayrıca, Gölbaşı'nın köylerine gezi amaçlı turlar düzenleyerek mahalle sakinlerine kültürel ve sosyal anlamda yeni deneyimler kazandırmayı hedefliyor.

Karşıyaka Mahallesi sakinleri, Gülay Candemir'in yenilikçi ve toplum odaklı projelerini memnuniyetle karşıladıklarını belirtiyor.

GÜLAY CANDEMİR

1979 doğumlu Gülay Candemir Gölbaşı Ballıkpınar mahallesi nüfusuna kayıtlıdır. Uzun yıllar S.M Mali Müşavirlik yaptıktan sonra İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünü bitirdi. Gazi Üniversitesinde formasyon eğitimini tamamladıktan sonra öğretmen olmaya hak kazandı. Eğitim seviyesiyle adaylar arasında fark yaratan Gülay Candemir Karşıyaka mahallesinin köklü ailelerinden birine mensuptur.  Gölbaşında Mali müşavirlik yapmakta olan Erdinç Candemir’in eşi olan muhtar adayı evli ve 3 çocuk annesidir

Bu haber toplam 2752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.