1. HABERLER

  2. Kaymakam Cinbir'den hastaneye cerrahi müdahale
Kaymakam Cinbir'den hastaneye cerrahi müdahale

Kaymakam Cinbir'den hastaneye cerrahi müdahale

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, HASVAK Devlet Hastanesi’nde gördüğü bazı olumsuzluklar nedeniyle hastane yönetimini uyardı.

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, HASVAK Devlet Hastanesi’nde gördüğü bazı olumsuzluklar nedeniyle hastane yönetimini uyardı.

Kaymakam Şevket Cinbir, göreve geldiği günden bugüne kadar, vatandaşın kamu kurumlarından aldığı hizmetin kalitesini artırmaya yönelik yaptığı uygulamalarla, vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz gün sabaha karşı babasını tedavisi için ACİL SERVİS’e götüren Kaymakam Şevket Cinbir, Acil Servis’te bazı olumsuzluklarla karşılaştı. Kaymakam olduğunu görevlilere söylemeyen Cinbir, Acil Servis’te yaşanan olumsuzlukları gözlemledi. Cinbir, mesainin başlamasıyla birlikte, Acil Servis’te yaşanan olumsuzlukları Başhekim Nurullah Soyhan’a ileterek bu tür sorunların bir daha yaşanmaması gerektiğini bildirdi.

GÖLBAŞI HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Kaymakam Cinbir, Son Gaste’ye yaptığı açıklamada yaşadığı olumsuz görüntüler nedeniyle üzüldüğünü ifade ederken “ Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. HASVAK’ta gözlemlediğim sorunları hastane yöneticilerine  ilettim. Kısa sürede eminim ki, bu tür olumsuz görüntülere bir daha rastlamayız. Çünkü doktorlarımıza güveniyorum. Bu konunun bizzat takipçisi olacağım. Ben Gölbaşı kaymakamıyım ve Gölbaşı'nda vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesini sağlamakta benim görevim. Gölbaşı halkı her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.

Bu haber toplam 2680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum