1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatıran son dakika - İzle
Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatıran son dakika - İzle

Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatıran son dakika - İzle

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlarken, gelen son dakika haberine dikkat!..

A+A-

ENSONHABER.com/ÖZEL Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programına katıldı. Canlı yayında gündeme dair soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, kurultay gündemine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

CHP KURULTAYI

Kılıçdaroğlu, ''26 Şubat'ta CHP kurultayı toplanacak. 362 delege imza verdi. Bu imza verenler Önder Sav'ın delegeleri mi?'' yönündeki soru üzerine, ''Ben öyle düşünmüyorum, imza verenler CHP'liler. Bir kısmı diyelim ki yönetime karşı, o nedenle vermiş olabilir. Büyük bir kısmı sağlıklı bir tüzüğün olmasını istiyor, o gerekçelerle imza verdiler'' dedi.

SON DAKİKA HABERİ TERS KÖŞEYE YATIRDI

Ahmet Hakan'ın sorularını tek tek yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Dersim belgeleri konusunda hükümete yüklenirken Hakan ile karşı karşıya geldiler. Kılıçdaroğlu, hükümetin Dersim belgelerini gizlediğini ve açmadığını söyledi. Hakan ise, açıldığını iddia edince karşılıklı diyaloglar yaşandı. Ancak tam Dersim belgeleri tartışılırken ekranda yanan son dakika Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatırdı. 

Videoyu izlemek için tıklayın

Ekranda çıkan son dakika haberinde ise; Başbakanlık'ın arşivindeki Dersim belgeleri üzerindeki gizliliğinin kalktığı bildiriliyordu.

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.