1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Koçak: En güzel makam gönüllerdeki makam
Koçak: En güzel makam gönüllerdeki makam

Koçak: En güzel makam gönüllerdeki makam

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, Karagedik, Mahmatlı ve Tulumtaş’ta hemşehrileriyle buluştu.

A+A-

Gölbaşılarla kucaklaşmaya devam eden Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, “Bizim derdimiz, güzel Gölbaşımız, en güzel hizmetlerle buluşsun. Biz bu dertle dertliyiz. Çünkü, biz Gölbaşı’nıı çok seviyoruz. “ dedi. Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, Karagedik, Mahmatlı ve Tulumtaş’ta hemşehrileriyle buluştu.

EN GÜZEL MAKAM, GÖNÜLLERDEKİ MAKAM

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Koçak, “Koşa koşa geldik. Sizlerle kucaklaşmaya geldik. Kalplerimizi gönüllerimizi sizlerle birleştirmeye geldik.” dedi. “Bizim için en güzel makam sizlerin gönlünde, kalbinde elde ettiğimiz yerlerdir. “ diyerek sözlerini sürdüren Gölbaşı, “Gölbaşı’nda doğduğumuzdan veri, sizlerle gönül gönüleyiz. Bizim derdimiz ülkemiz güzel olsun. Milletimiz memleketimiz daha güçlü olsun. Gölbaşımız mahallelerimiz daha kaliteli daha iyi hizmetler alsın. Bizim derdimiz, güzel Gölbaşı’mız, güzel Ankara’mız, en güzel hizmetlerle buluşsun. Biz bu dertle dertliyiz. Çünkü, biz Gölbaşı’mızı çok seviyoruz.” diye konuştu.

Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere diğer projelerini de vatandaşlara anlatan Gökhan Koçak, vatandaşlardan büyük destek aldı.

Bu haber toplam 1835 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum