1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Lütfü Yılmaz gençlerle bir arada
Lütfü Yılmaz gençlerle bir arada

Lütfü Yılmaz gençlerle bir arada

iYİ Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanlığı adaylığı yarışında en çok ismi geçen siyasetçilerden biri olan Lütfü Yılmaz, gençlerle bir araya geldi.  

A+A-

Gençlerle sık sık buluşan Yılmaz, gençlere Gölbaşı’nın geleceğine yönelik hedeflerini anlatıyor. Gençlerinde hayallerini, projelerini dinleyerek fikir alış verişinde bulunuyor. 

Gençlerimiz gücümüze güç katıyor

Seçim çalışmalarını yaklaşık 3 yıldır aralıksız sürdüren Yılmaz, yaptığı ziyaretlerle ve düzenlediği programlarla Gölbaşı’nda partisine ciddi anlamda ivme kazandırarak adından da söz ettirmeye devam ediyor. İYİ Parti ile aktif siyasete adım atan genç başkan aday adayı Lütfü Yılmaz, Gölbaşı’nın geleceğini şekillendirecek olan gençlere ayrı bir önem verdiğini dile getirerek, “Geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin; daha huzurlu yarınlara ulaşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz, onların görüş ve önerilerini sık sık dinliyoruz. Hepsinin gözlerinde ayrı bir ışık, ayrı bir heyecan var. Bunu hissetmemek mümkün değil. Onlarla sohbet etmek, fikirlerini dinlemek bizim de heyecanımızı perçinliyor, gücümüze de güç katıyor.” Dedi.

Gençlerin heyecanları başka, coşkuları başka…

Gençlerin siyasette söz sahibi olması gerektiğine vurgu yapan Yılmaz, “Seçim süreçlerinde partilerin en büyük yapı taşı gençler oluyor. Onlar her yere yetişiyor, her işi yapıyor. Ama bunun ötesine çıkmak, artık gençleri bu çemberin dışına taşımak gerekir. Onların da fikirlerinin önemsendiği, hayata geçirildiği bir konuma ulaşmamız lazım. Partili, partisiz tüm gençlerimizi kucaklayacağımız, onlarla birlikte yürüyeceğimiz, koşacağımız, tartışıp konuşacağımız anlarımız, anılarımız olmalı. İnanın gençlerin kalpleri başka atıyor. Heyecanları başka, coşkuları başka. O yüzden sık sık onlarla bir araya gelmeyi çok seviyorum. Onların fikirlerinden ilham alıyoruz. İnşallah yeni dönemde ‘İYİ Belediyecilik’ anlayışımızla gençlerimizin Gölbaşı’nda söz sahibi olmalarına, projelere katkı sağlamalarına olanak sağlayacağız. Gençlerimiz bunu hak ediyor, Gölbaşımız bunu hak ediyor.” Dedi.

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.