1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mansur Yavaş'tan CHP'ye Odabaşı resti
Mansur Yavaş'tan CHP'ye Odabaşı resti

Mansur Yavaş'tan CHP'ye Odabaşı resti

Yavaş'ın İYİ Parti'den geçtiğimiz günlerde istifa eden Mesut Özarslan'ı ve Gölbaşı’ndan Yakup Odabaşı’nı aday göstermek istediği, talebinin kabul edilmemesi durumunda 'adaylıktan çekilirim' resti çektiği ortaya çıktı.

A+A-

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye adayı Mansur Yavaş ile Parti Yönetimi arasında iki ilçenin aday belirleme görüşmeleri sırasında kriz çıktı. CHP yönetiminin Etimesgut Belediye Başkanlığı için Behzat Ç. rolüyle tanınan oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermesi sonrası Yavaş, masayı terk etti. Yavaş'ın İYİ Parti'den geçtiğimiz günlerde istifa eden Mesut Özarslan'ı ve Gölbaşı’ndan Yakup Odabaşı’nı aday göstermek istediği, talebinin kabul edilmemesi durumunda 'adaylıktan çekilirim' resti çektiği ortaya çıktı.

Yavaş'ın Gölbaşı ilçesinde de Yakup Odabaşı’nın aday yapılmasıyla ilgili benzer bir talepte bulunduğu ifade edildi.

Sözcü Tv’de konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk Yavaş’ın ısrarla aday yapılması istenen Yakup Odabaşı’nın CHP’den adaylığının komisyonda kabul görmediğini iddia edildi.

Gecenin geç saatlerinde kameralar karşısına geçen Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Etimesgut adayının Erdal Beşikçioğlu'nu açıkladı. 

Yavaş, Odabaşı'nı aday göstermek istiyor

 Gölbaşı ilçesinde de eski MHP’li Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı aday göstermek isteyen Yavaş’ın bunun üzerine Gölbaşı’nın da açıklanmamasını istediği iddia edilirken, Yavaş’ın adaylıktan çekilebileceği iddiaları da gündeme geldi. Bu arada Etimesgut ilçe örgütünden de tepkilerin geldiği öğrenilirken, 16.00’da başlaması planlanan PM toplantısı birkaç kez ertelendi.

Bu haber toplam 2637 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.