1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, Gölbaşı'nda vatandaşlarla buluştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, Gölbaşı'nda vatandaşlarla buluştu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, Gölbaşı'nda vatandaşlarla buluştu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı’nda düzenlenen ‘Buluşma ve Kaynaşma’ yemeğinde vatandaşlarla buluştu

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı’nda düzenlenen ‘Buluşma ve Kaynaşma’ yemeğinde vatandaşlarla buluştu

Kuran Tilaveti ile başlayan programda, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, önümüzdeki genel seçimlerin önemine vurgu yaparak; “Seçimler yönetimi değiştirir bu seçimden çok daha önemli bir şey. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir” dedi.

Programda geçekleştirdikleri saha çalışmalarına değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, “Uzun zamandır sahadayım. Ankara birinci bölge çok geniş, Çankaya başlı başlına bugün 55 ilden daha büyük, seçmen sayısı olarak 60 ilden daha büyük, Mamak keza o şekilde. Polatlı’dan Elmadağ’a oradan Koçhisar’a yoğun bir tempo içerisindeyiz. Ramazan ayının ilk gününden itibaren hep alandaydık. Allah’a şükürler olsun ki anlımızın akıyla insanlarımızın karşısına çıkıyoruz. Sahadan izlenimim şu ki, herkes bir anket yayınlıyor bir şeyler söylüyor ama 14 mayısta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan birinci turdan önemli bir farkla 13. Cumhurbaşkanı olacak. Sahanın bize söylediği budur” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Türkiye’nin dış politika, terörle mücadele, sanayide ve teknolojide yaptığı atılımlar örtbas edilmeye çalışıldığını belirterek; “2018’den bu yana özellikle FETÖ Terör Örgütünün devlet içindeki yapılarının önemli şekilde tasfiye edilmesiyle birlikte, PKK terör örgütüne önemli darbeler vurulduktan sonra Türkiye prangalarından kurtuldu. Bugün Türkiye’nin özellikle, dış politikada, terörle mücadelede, sanayide ve teknolojide yaptığı atılımlar örtbas edilmeye çalışılıyor ve karartılılarak milletin kafası karıştırmaya çalışılıyor. Bakın daha on gün önce İstanbul’da Türkiye Cumhuriyeti devleti TCG Anadolu gemisini bir törenle suya indirdi. Bu gemi donanmamızın bu zamana kadarki en büyük envanteri oldu. Muharebe tarihimizin en büyük gemisi. Aynı zamanda insani yardım açısından devasa bir gemi. Tüm dünya bunu konuştu. Ondan sonra 10 gün sonra Karadeniz’de bulunan doğalgaz. Yalan diyorlardı. Bu bir seçim hazırlığı diyorlardı. 6, 7 yılda tamamlanacak bir proje üç buçuk yıldan kısa sürede tamamlandı” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Seçimler yönetimi değiştirir bu seçimden çok daha önemli bir şey. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir. Çoluğumuzu çocuğumuzu geleceğimizi bekamızı düşünmek zorundayız. Tüm dünyada hayat pahalılığı arttı. Bu bir gerçektir. Pandemi döneminde kimse evinden çıkamadı. İki sene önce pencereden bakmış evimizin önündeki arabalarımıza dahi giremiyorduk. Oğlu babasının cenazesine katılamıyordu. Devletimize şükran ve minnet borçluyuz. Kimse hastane kapılarında kalmadı. 161 ülkeye insani yardımı yapan yine Türkiye’ydi. Maraş depreminde bütün dünya geldi, niye geldi çünkü Türkiye her zaman yardımlarına koştu. 2021 yılında Türkiye yüzde 11 büyüyerek son 50 yılın en büyük büyümesini yaşadı. Fiyatlar arttı ama en son mart ayı enflasyonu yüzde 85’lerden yüzde 50’lere geriledi. Üretim ekonomisi destekleniyor. Elbette sıkıntılar var mı var. Elbette olacak. Ama rota doğru yöne döndü ve ekonomide toparlanmaya başladı. Şu seçimden sonra her şeyin daha yerli yerine oturacağından şüpheniz olmasın. Bu ülke bizim. Bu ülkeye sahip çıkmamız lazım. Bugün bu ülkenin bekasını düşünen onun için adım atam cumhur ittifakıdır. Bu yolu açık tutun. Ne olacağı belli olmayan 9 ortaklı bir koalisyonla, adayını bir yılda belirlemeyenlerin bu ülke için alacakları bir karar yok”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “14 Mayıs’a 17 gün 10 saat kaldı. Gecemizi gündüzümüze katacağız, çalışacağız, ben çalışıyorum. Erkenden kalkıp ilçemizin, ülkemizin geleceği için çalışıyorum. Şurada 17 gün kaldı. Sizden tek bir ricam var. İlçemiz için ülkemiz için çalışacağız. Ülkücüler çalışkandır, dürüsttür, ülkücü ülkücünün kardeşidir. Bayramda üç gün boyunca bütün mahalle muhtarlarımızı dolaştık. Size söz veriyorum. Şahsım ve Gölbaşılılar adına söz veriyorum, üç hilali ve Cumhurbaşkanımızı tekrar en tepeye seçeceğiz” şeklinde konuştu.

‘Buluşma ve Kaynaşma’ yemeğine Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 2273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.