1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Karakaya'ya hemşehrilerinden tam destek
MHP'li Karakaya'ya hemşehrilerinden tam destek

MHP'li Karakaya'ya hemşehrilerinden tam destek

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ,Dikilitaş, Oyaca, Gökçehöyük ve İkizce mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ,Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ersin Pehlivan,  MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin ve Ülkü Ocağı Başkanı Umut Ceylan ile birlikte Dikilitaş, Oyaca, Gökçehöyük ve İkizce mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Karakaya, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinledi. Ayrıca MHP'nin seçim vaatlerini de anlatan Karakaya, parti olarak ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması, ekonomik kalkınmanın sağlanması ve terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gibi konulara odaklandıklarını vurguladı.

MHP'li Karakaya, seçimlerin önemine vurgu yaparak, vatandaşların oy kullanarak ülkelerinin geleceğini belirleyebileceklerini ifade etti. Ayrıca Karakaya, MHP'nin genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olması için tüm seçmenlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Son olarak, Karakaya, seçim çalışmalarına devam edeceklerini ve vatandaşların taleplerine kulak vereceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 2333 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.