1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Mürşid Gülhan milletvekili adaylarını Bayburtlu vatandaşlarla buluşturdu
MHP'li Mürşid Gülhan milletvekili adaylarını Bayburtlu vatandaşlarla buluşturdu

MHP'li Mürşid Gülhan milletvekili adaylarını Bayburtlu vatandaşlarla buluşturdu

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Gölbaşı’nda yaşayan Bayburtlular kararını verdi.

A+A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Gölbaşı’nda yaşayan Bayburtlular kararını verdi. MHP’li li meclis üyesi Mürşid Gülhan’ın organizesiyle yüzlerce Bayburtlu vatandaş, MHP’li 1. Bölge adaylarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

MHP’li li meclis üyesi Mürşid Gülhan’ın düzenlediği seçim toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları  Önder Kahveci, İbrahim Çiftçi, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Umut Ceylan  ve Gölbaşı’nda yaşayan Bayburtlu vatandaş katıldı.

EN YÜKSEK OYLA SEÇECEĞİZ

Başkan Şimşek konuşmasında, “Hepiniz hoşgeldiniz. 2019 yılında sizlerin destekleriyle Allah’ın da nasibiyle belediye başkanı olarak seçildik. Seçim beyannamemizin yüzde 98’ini hayata geçirdik. Bunları Cumhur İttifakı desteğiyle yaptık. AK Parti ve MHP beraberliğiyle bunları gerçekleştirebildik. 14 Mayıs’ta tekrar Cumhur İttifakımızı ve Cumhurbaşkanımızı yüksek oylarla seçeceğiz.” dedi.

BUNUN ŞAKASI YOK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Çok değerli Bayburtlular Allah hepinizden razı olsun. Gücümüze güç kattınız. Bize moral verdiniz. Bugün bizleri buluşturan başta meclis üyemiz Mürşit kardeşim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zaman daraldı, iki gün kaldı. Bu seçim başka bir seçim. Ülkenin bekasıyla, ülkenin bugüne kadar elde ettiği kazanımları katma değere dönüştürmesiyle, şahlanışa kalkmasıyla beka sorununa dönüşün seçimi olacak. Hilal ile haçın seçimi olacak. Bunun şakası yok. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle, gayretiyle yine seçilecek. MHP’de sizlerin desteğiyle oldukça güçlü şekilde mecliste olacak. Biz 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçtik. Bu sisteme keyfi olarak geçmedik. Türkiye’de bir açılım süreci vardı. Açılım döneminde AK Parti ile sıkıntılarımız, kavgalarımız oldu. Değerli hemşehrilerim o açılım sürecinde Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli açılımın karşısında durdu, çok da eleştirildi. Allah’tan karşı durmuş. Erdoğan açılımı bitirince, Sayın Devlet Bahçeli terörle mücadelede sonuna kadar yanındayız, arkandayız dedi. İşte ittifaka giden süreç buydu.” dedi.

BÖLGE İNSANI OLARAK DESTEK BEKLİYORUZ

“Milletvekili seçimlerinde bölgenin bir insanı olarak, listelerinde bölgenin insanının en fazla olduğu MHP’ye destek bekliyoruz.”

Prof. Dr. Karakaya, “Tek adam diyorlar, o tek adam dedikleri Türk milletinin oylarıyla orada oturuyor. Yüzde 50 artı bir oy ile iktidara geliyor. O tek adam Türk Milletidir, Türk milleti. Yüzde 50 bile alamayacaklarını bildikleri için Erdoğan gitsin diyorlar. Türk düşmanları, Amerika, PKK, FETÖ söylüyor Erdoğan gitsin diye. Nerede yer alacağız Gölbaşılı nerede? Bu işin şakası yok. Gölbaşı’nda yüzde çeyrek yüzde yarım oyları olmayan partilere bakanlık verecekler, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı vereceklermiş. Bu kaos demektir. Erdoğan’ın karşısına, Kılıçdaroğlu yetmedi, parti başkanları yetmedi, iki Büyükşehir belediye başkanı yetmedi, bugün de kendilerine rakip gördükleri bir Cumhurbaşkanı adayını diskalifiye ettirdiler. Oyun büyük, dikkatli olmalıyız. Herkes komşusunu, tanıdıklarını uyarsın, açık farkla kazanmalıyız. Yakın olsa bile ortalığı karıştırmaya kalkarlar. Milletvekili seçimlerinde bölgenin bir insanı olarak, listelerinde bölgenin insanının en fazla olduğu MHP’ye destek bekliyoruz.” dedi.

14 MAYIS ÜÇ HİLAL’İN ŞAHLANIŞI OLACAK

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Önder Kahveci konuşmasında, “Bugün itibariyle sizleri bizle, bizleri sizle bir araya getiren Belediye Meclis üyemize teşekkür ediyoruz. Bayburtlular Cumhur İttifakı diyor. İnşallah zaferi hep beraber yaşayacağız. 14 Mayıs Üç Hilal’in şahlanışı olacak.” dedi.

 

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı İbrahim Çiftçi konuşmasında, “Kıymetli Bayburtlular hoşgeldiniz. Tarihin en eski milleti olan Türk milletinin muhtelif dönemlerde sıkıntılı anları olmuştur. Bu buhranlardan çıkış yolunu hep bulmuşuz. Biz ülkücüler tarihten ilham alarak ilerleriz. Endişeniz olmasın ki kurtuluş reçetesi bizdedir. 14 Mayıs dilerim ki milli iradenin tecelli ettiği bir hizmet yarışı olsun. Sadece sizlerin oyuna değil dostlarınızın, tanıdıklarınızın da oyuna talibiz. Namık Kemal’in diyor ya; ‘Vatanın bağrına düşman dayasın hançeriniBulunur kurtaracak bahtı kara maderini.’ “ dedi.

Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.