1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Tanrıverdi'den aday adaylığı açıklaması
MHP'li Tanrıverdi'den aday adaylığı açıklaması

MHP'li Tanrıverdi'den aday adaylığı açıklaması

Oğuz Kağan Tanrıverdi: Adaylık İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor!

A+A-

Gölbaşı 2024 Yerel Seçimleri için aday adayı olduğuna dair çıkan haberlere itiraz eden Oğuz Kağan Tanrıverdi, tanımadığı bir internet sitesinde kendisinin aday adayı olarak gösterildiği anketi yalanladı. Tanrıverdi, yaptığı açıklamada sevenlerine ve destekleyen ülküdaşlarına teşekkür etti ancak bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Tanrıverdi, "Bizler, Lider, Teşkilat ve Doktrin ülküsüyle yetiştirilmiş bireyleriz. Ancak, 2024 Yerel Seçimleri için adaylık iddialarının doğru olmadığını belirtmek isterim. Bu tür haberlerin kaynağını bilmemekle birlikte, benim bu konuda bir açıklamam olmamıştır" dedi.

Ayrıca, geçmiş seçimlerde olduğu gibi 2024 Yerel Seçimleri'nde de liderleri Devlet Bahçeli'nin belirleyeceği adayı destekleyeceklerini ifade eden Tanrıverdi, "Genel Başkanımızın takdirleriyle belirlenen aday, bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaktır. Elimizden geleni ardımıza koymayacağımızdan herkes emin olabilir" şeklinde konuştu.

"Gönüllere Talibiz" şiarıyla yola çıktıklarını hatırlatan Tanrıverdi, kamuoyundan gelen sevgi ve saygıya teşekkür ederek, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bir kez daha vurguladı.

Tanrıverdi'nin bu açıklamalarıyla birlikte, Gölbaşı ilçesindeki siyasi gündemdeki iddiaların gerçeklik payı konusunda şeffaf bir duruş sergilenmiş oldu.

İşte o paylaşım;

ekran-goruntusu-2023-11-22-205147.png

Bu haber toplam 3224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.